Kendall εσύ κομπλεξική; Η απίστευτη δήλωσή της που την απομυθοποιεί στα μάτια των φανς της

Γωγώ Φούντα
Kendall εσύ κομπλεξική; Η απίστευτη δήλωσή της που την απομυθοποιεί στα μάτια των φανς της

Νομίζαμε ότι αυτό ήταν προνόμιο μόνο της Kim

Εμείς παιδιά μέχρι τώρα γνωρίζαμε, ότι το ψώνιο της οικογένειας Kardashian, η bitch και αυτή που γενικότερα θέλει να είναι πάντα το επίκεντρο και φυσικά να γίνεται πάντα το δικό της, ήταν η Kim, μιας και μονίμως φροντίζει να είναι ένα βήμα πιο μπροστά, σε ό, τι αυτό μπορεί να... αναλυθεί, από μόδα μέχρι ελεεινές πράξεις με σκοπό τη δημοσιότητα!

25B0E06200000578-2954427-Grunge chic Kendall showed off her lean figure in a sleeveless z-a-29 1424008639752 32c06

Ε λοιπόν, ήρθε τώρα η νέα συνέντευξη της Kendall Jenner, να μας κάνει να αμφιβάλλουμε για τα παραπάνω. Η νεαρή λοιπόν, η οποία κάνει μία λαμπρή καριέρα στο modeling, και είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του χώρου, είπε να γίνει πολύ ειλικρινής, και να κάνει κατάθεση ψυχούλας.

25B0FDB200000578-0-image-m-2 1424028477180 9606c

«Όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται θέλω όλη την προσοχή στραμμένη πάνω μου. Και εκνευρίζομαι όταν συμμετέχω σε show και όλοι ασχολούνται με την Kim που κάθεται στην πρώτη σειρά. Προφανώς και αγαπάω την Kim, αλλά έστω για λίγο θέλω να μου δώσουν προσοχή γιατί είναι η στιγμή μου», είπε με αφοπλιστική πραγματικά ειλικρίνεια.

Βέβαια, η Kendall, όσο όμορφη και καλλίγραμμη κι αν είναι, μάλλον ξεχνάει ότι αν δεν ήταν η αδερφή της και όλη αυτή η διασημότητα που την περιβάλλει, μάλλον δε θα σταύρωνε ούτε φωτογράφιση. Αλλά δεν πειράζει, μικρή είναι ακόμα και θα μάθει!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν τον είχαμε για τέτοιο: Ποιος star παντρεύτηκε κάτω από «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας;

Αρνούνται κατηγορηματικά ότι έχουν δεσμό, αλλά η χημεία τους, τους προδίδει