Jennifer,τόσες θυσίες,τέλος πάντων; Μέχρι και… μήνυση «έφαγε» για χάρη του Casper Smart!

Jennifer,τόσες θυσίες,τέλος πάντων; Μέχρι και… μήνυση «έφαγε» για χάρη του Casper Smart!

Τι άλλο θα υποστεί πια από αυτό το αγόρι;

Όσο κι αν δεν θέλαμε αρχικά να πιστέψουμε πως είναι και πάλι ζευγάρι, όταν είδαμε την κοινή δημόσια εμφάνισή τους πριν λίγο καιρό, πλέον έρχεται και ένα ακόμα περιστατικό, για να μας το επιβεβαιώσει. Jennifer Lopez και Casper Smart φαίνεται πως είναι και πάλι μαζί, και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό, παρότι έχουν καταφέρει να το κρύψουν καλά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Το γεγονός έρχεται να μας επιβεβαιώσει η γειτόνισσα της Jennifer (κάνε... γείτονες να δεις καλό), η οποία την μήνυσε για την επίθεση που δέχθηκε από το σκύλο του Casper έξω από το σπίτι της τον... Δεκέμβριο. Το... αξιαγάπητο μπόξερ του χορευτή, εν ονόματι Bear, επιτέθηκε και δάγκωσε τη γυναίκα, προκαλώντας της φρικτούς τραυματισμούς, όπως αναφέρει η ίδια στο έγγραφο. Και φυσικά, τα νομικά «πυρά» της γειτόνισσας δέχθηκε και ο ίδιος ο Casper, γιατί βεβαίως θα ήταν άδικο να την πληρώσει μόνο η 45χρονη σταρ.

Από την πρόσφατη κοινή τους έξοδο

rs 300x300-150206135046-600.Jennifer-Lopez-Casper-Smart-Dinner.jl.020615 e341d


Οι μεγάλες αποκαλύψεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού η καλή γειτόνισσα φρόντισε να αναφέρει όλα όσα έγιναν με κάθε... ανατριχιαστική λεπτομέρεια, λέγοντας, πως την ώρα του συμβάντος, ο χορευτής βγήκε από το σπίτι πανικόβλητος, φορώντας μόνο... ένα παντελόνι πυτζάμας, και εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τη σταρ, που την περίοδο εκείνη υποτίθεται πως ήταν χωρισμένη.

lopez8f-4-web 534db


Τι άλλο πια θα τραβήξει αυτή η Jen από αυτό το αγόρι; Μάλλον, εδώ υπάρχει ένας έρωτας... μεγάλος τελικά, που όπως φαίνεται, αναβιώνει εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες.

Διαβάστε ακόμη:

Rihanna: Αν οι φήμες αληθεύουν, μιλάμε για την μεγαλύτερη «ήττα» της ζωής της

Δυστυχώς το περιμέναμε: Κylie & Kendall Jenner δε μιλιούνται (και ο λόγος είναι προφανής)