Κάτι σοβαρό συμβαίνει στη Miley Cyrus! Δεν εξηγείται αλλιώς η εμφάνιση αυτή

Ερμιόνη Σαρρή
Κάτι σοβαρό συμβαίνει στη Miley Cyrus! Δεν εξηγείται αλλιώς η εμφάνιση αυτή

Miley δε σε αναγνωρίζουμε

Όλοι ξέρουμε πως το Σάββατο που μας πέρασε ήταν η γιορτή των... Ερωτευμένων. Και ποιο κορίτσι είναι τους τελευταίους μήνες μέσα στα μέλια και φουλ ερωτευμένο; Μα φυσικά η Miley Cyrus, που όπου σταθεί και όπου βρεθεί μοιράζει καυτά φιλιά με το σύντροφό της Patrick Schwarzenegger .

Το συγκεκριμένο, όμως αυτό βράδυ δεν το πέρασε στην αγκαλιά του, αλλά πάνω στη σκηνή. Και η εμφάνιση αυτή είναι που μας... σόκαρε. Ο έρωτας αυτός πρέπει πραγματικά να έχει ξεμυαλίσει την τραγουδίστρια και να έχει χάσει πραγματικά τις στιλιστικές της αξίες, αφού εμφανίστηκε... ντυμένη. Που είναι Miley η σέξι σου εμφάνιση; Που είναι τα προκλητικά κορμάκια και σορτσάκια. Τι σου συμβαίνει; Μίλα μας.

25B9BF4C00000578-0-image-a-21 1424081554214 04cfe

Για την εμφάνισή της αυτή, η κάποτε σέξι Miley είχε επιλέξει ένα λευκό κουστούμι με κάτι κόκκινα τριαντάφυλλα. Δε θα το λέγαμε και τόσο γουστόζικο, για να είμαστε και ειλικρινείς. Και φυσικά μας αποτελείωσε με το κόκκινο... πατούμενο. Miley γύρνα και βρες τον παλιό σου καλό εαυτό. Δε σε αναγνωρίζουμε. Μπορεί να είπαμε κατιτίς παραπάνω, αλλά περασμένα ξεχασμένα.

25B9BF4C00000578-0-image-a-21 1424081554214 42dbe

Λέτε τελικά το αγόρι να προσπάθησε να τη φέρει στον ίσιο το δρόμο ή η μαμά Schwarzenegger πήρε αυστηρά μέτρα; Το μόνο σίγουρο είναι πως η Miley δεν είναι και πολύ καλά.