Με natural makeup look και girly διάθεση, η Δέσποινα Καμπούρη ετοιμάζει κάτι καινούργιο!

Βιβή Αγγελάκη
Με natural makeup look και girly διάθεση, η Δέσποινα Καμπούρη ετοιμάζει κάτι καινούργιο!

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε...

Tο καθημερινό μακιγιάζ είναι κανόνας της beauty ρουτίνας των περισσότερων από εμάς, σώζοντάς μας πολλές φορές από μικρές ατέλειες, όπως μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, προβλήματα ακμής, ενοχλητικές δυσχρωμίες κλπ. Κι ενώ αρκετές γυναίκες αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια να βγουν από το σπίτι χωρίς να έχουν βαφτεί, υπερβαίνοντας κάποιες φορές τα όρια, οι αγαπημένες μας celebrities το τολμούν και μάλιστα ψηφίζουν το natural makeup look, αναδεικνύοντας την φυσική ομορφιά τους. Εξάλλου, ας μη ξεχνάμε πως αυτή την τάση επέλεξαν αρκετοί οίκοι στα catwalks.

Έτσι, το τελευταίο διάστημα, βλέπουμε ολοένα και περισσότερες διάσημες κυρίες να βγάζουν φωτογραφίες και να τις ανεβάζουν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media με natural makeup look. Μια από αυτές είναι και η Δέσποινα Καμπούρη! Με super girly διάθεση, φορώντας μια όμορφη κορδέλα στα μαλλιά της και με εντελώς φυσικό μακιγιάζ που χάριζε μια λάμψη και δροσιά στο όλο look της, η Δέσποινα έλαμπε αποδεικνύοντας σε όλες εμάς πώς δεν χρειάζονται ιδιαίτερες φλυαρίες στο beauty look μας!

Untitled 4b3b1

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μαζί με τις εξίσου όμορφες και χαμογελαστές Νόνη Δούνια, Σοφία Βογιατζάκη και Έλενα Παπαβασιλείου, η Δέσποινα έχει κάθε λόγο να χαμογελά, μιας και μας αποκαλύπτει πως η φωτογραφία είναι από τα backstage του trailer της νέας της εκπομπής!