H Amal «έβαλε» τα γυαλιά στον George: Η εμφάνισή τους αυτή σχολιάστηκε έντονα!

H Amal «έβαλε» τα γυαλιά στον George: Η εμφάνισή τους αυτή σχολιάστηκε έντονα!

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε

Amal Alamuddin – George Clooney! Το ζευγάρι αυτό δε θα σταματήσει να μας απασχολεί ποτέ. Ο διεθνής τύπος τους λατρεύει. Bλέπετε... «πουλάνε» τρελά. Ο κόσμος τους αγαπά ιδιαίτερα και θέλει διαρκώς να μαθαίνει νέα τους.

Και μπορεί πρόσφατα να είχαν βγει στη δημοσιότητα μερικές όχι και τόσο κολακευτικές εμφανίσεις της κυρίας Alamuddin (ναι από τότε που δεν ήταν miss Clooney) και όλοι να σχολίασαν πως ο διάσημος στιλάτος ηθοποιός «την έβαλε στον ίσιο δρόμο», να που ήρθε η στιγμή της Amal να πάρει το... αίμα της πίσω.

george-clooney-amal-alamuddin-valentines-date-002 83370

Το φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε μια μέρα μετά τo Valentine's Day στους δρόμους της California. Ο φακός των paparazzi τους συνέλαβε έξω από το αγαπημένο εστιατόριο του πετυχημένου ηθοποιού που δεν είναι άλλο από το Asanebo στο Studio City.

george-clooney-amal-alamuddin-valentines-date-003 da0d6
george-clooney-amal-alamuddin-valentines-date-007 62030

Η Alamuddin ήταν πραγματικά κούκλα και φυσικά πολύ πολύ stylish. Αντιθέτως ο Clooney δεν ήταν ιδιαίτερα κομψός. Mα κοντομάνικο πουκάμισο αγαπητέ George; Πού πας; Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου ο star έχει πάρει τα... κιλάκια του και προσπαθεί μανιωδώς να βρει ξανά τη φόρμα του.

george-clooney-amal-alamuddin-valentines-date-012 035c5

Εσάς πώς σας φάνηκαν;

Διαβάστε ακόμα

Πού πήγαν οι καλοί σου τρόποι Amal; Οι μαρτυρίες που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Alamuddin!