Η κόρη της Scarlett Johansson είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου: Δείτε τη για πρώτη φορά

Σε ποιον μοιάζει η όμορφη μικρούλα;

Τι γίνεται συνήθως όταν μία διάσημη κυρία γίνεται μητέρα; Εκτός του ότι όλοι καραδοκούν για το πότε θα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, πόσο γρήγορα και με ποια μέθοδο, δεύτερο στη λίστα έρχεται το μωρό! Πώς είναι; Σε ποιον μοιάζει; Είναι όμορφο σαν τους διάσημους γονείς του;

wenn22187914 6d67f

Κι εκεί που αναρωτιόμασταν για την κορούλα της Scarlett Johansson, γιατί όλα τα υπόλοιπα μωράκια λίγο πολύ τα έχουμε δει, όπως για παράδειγμα την κόρη των Mila Kunis και Αshton Kutcher, ήρθαν στη δημοσιότητα κάποιες νέες φωτογραφίες για να μας απαλλάξουν από την απορία.

wenn22187927 cf2d6

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε τη διάσημη ηθοποιό και το γάλλο σύζυγό της Romain Dauriac στους δρόμους του Los Angeles, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Μόνο που το ζεύγος δεν ήταν μόνο του, αλλά συνοδευόταν από την κορούλα του Rose, την οποία είδαμε για πρώτη φορά!

wenn22187945 9b31f

Και οφείλουμε να παραδεχτούμε, ότι εκτός του ότι είναι πανέμορφη και τρισχαριτωμένη, είναι πανομοιότυπη ο μπαμπάς της. Μάλλον γι' αυτό η Scarlett δήλωσε ότι όταν την είδε για πρώτη φορά αιφνιδιάστηκε γιατί την περίμενε αλλιώς. Μα εδώ που τα λέμε, η μικρή μοιάζει τόσο πολύ στον πατέρα της, που στη θέση της star θα κάναμε... test μητρότητας!

Διαβάστε ακόμη:

Μα τόση κατινιά πια; Beyonce και Kim έγιναν κολλητές για τον πιο τραγικό λόγο

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας το μαγιό της η Ελένη Χατζίδου μας στέλνει καυτά φιλιά!

Κάτι σοβαρό συμβαίνει στη Miley Cyrus! Δεν εξηγείται αλλιώς η εμφάνιση αυτή

 

 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ