Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Πολλά μπορούν να κάνουν οι celebrities μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερα να πουν.

Άλλη μία εβδομάδα πέρασε, άλλη μια καταγραφή αστείων, θλιβερών, παράξενων, εξωφρενικών γεγονότων, ή απλώς, καπρίτσιων των σταρ της διεθνούς showbiz. Ακολουθούν οι καλύτερες ατάκες που ακούστηκαν τις τελευταίες επτά ημέρες, προς γνώση, για την διασκέδασή σας και μόνο:

Jennifer Garner (σχετικά με το πόσο κοντά ήρθε με ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ανατομίας του συμπρωταγωνιστή της Russell Brand στην ταινία «Arthur»): «Ήρθα αρκετά κοντά, αλλά δεν είναι κιόλας ότι έπαιζα με αυτό».

Olivia Wilde (απευθυνόμενη μέσω twitter σε όσους διαδίδουν πως είναι ζευγάρι με τον Justin Timberlake): «Χαλαρώστε λίγο, ασβοί. Είμαστε απλώς φίλοι».

Penelope Cruz (αποδεικνύοντας πως έχει καλή αίσθηση του χιούμορ): «Ήρθα πρώτη φορά στο Los Angeles το 1994. Δεν μιλούσα καθόλου αγγλικά. Ήξερα μόνο δύο προτάσεις: Η μία ήταν "Πως είστε;" και η άλλη "Θέλω να δουλέψω με τον Johnny Depp"».

Miley Cyrus (για την επιστροφή της στο twitter, μέσω twitter): «Μην φοβάστε. Το Sheenius είναι εδώ! Δεν θα σας πω ψέματα. Επέστρεψε στο twitter για 2 λόγους. Για τους φαν μου και για να ακολουθήσω τον @charliesheen #winning».

Reese Witherspoon (σχολιάζοντας το λουκ του συμπρωταγωνιστή της Robert Pattinson στην ταινία «Water for Elephants»): «Πρέπει να είναι το χαρακτηριστικό των αγοριών, σωστά; Να έχουν βρώμικα νύχια και βρώμικα μαλλιά, και τα ρούχα τους να είναι βρώμικα όλη την ώρα».