H Kate Hudson μόλις έχασε τον τίτλο της γόησσας: Ποια star «τα έχει» με δύο ταυτόχρονα;

Γωγώ Φούντα
H Kate Hudson μόλις έχασε τον τίτλο της γόησσας: Ποια star «τα έχει» με δύο ταυτόχρονα;

Και δεν είναι καν σέξι

Νομίζατε ότι η Kate Hudson είναι η απόλυτη «αντροτραγανίστρα» του Hollywood; Βασικά κι εμείς αυτό νομίζαμε, αλλά να που τελικά έρχεται η μεγάλη διάψευση. Λοιπόν κυρίες και κύριοι, η σέξι ηθοποιός, δεν κατέχει πια τον τίτλο της γυναίκας, που σκαλώνει τους άντρες και τους κάνει να τρέχουν από πίσω της, γιατί κάποια άλλη, εξίσου διάσημη, αλλά όχι σέξι, της πήρε τα σκήπτρα.

471169-efaaf5da-6945-11e4-a2ee-db0b93f02857 c39a0

Η Khloe Kardashian-ναι καλά διαβάσατε-αυτή την περίοδο, μοιράζει το χρόνο της, μεταξύ των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, και όχι ενός, αλλά δύο αντρών! Για να σας δώσουμε να καταλάβετε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό είναι και πάλι μαζί με τον on & off φίλο της French Montana, με τον οποίο μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες την είδαν αγκαλιά σε συναυλία στη Νέα Υόρκη στις 12 του μήνα.

khloe-kardashian-768 c9c69

Και πάνω που χαρήκαμε και είπαμε «μπράβο» που το κορίτσι αυτό, το πολύπαθο, βρήκε επιτέλους την ευτυχία, έρχεται μία νέα πληροφορία η οποία υποστηρίζει, ότι εκτός από το French, η Khloe διατηρεί επαφές... άλλου τύπου και με τον πρώην της Lamar Odom, με τον οποίο μάλιστα τον τελευταίο καιρό ανταλλάσει μηνύματα. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι στις 12 Φεβρουαρίου, η Khloe, αφού αποχαιρέτησε το French, πέρασε τη βραδιά της στο ίδιο ξενοδοχείο με το Lamar, αλλά σε ξεχωριστά δωμάτια!

1358379807 khloe-kardashian-lamar-odom-467 12c1a

Πάντως, όπως υποστηρίζει το περιβάλλον της, είναι πολύ μπερδεμένη και δεν ξέρει ποιον από τους 2 να επιλέξει. Εντάξει τι τραβάει κι αυτή; Μας έχει σπαράξει την καρδιά!

Διαβάστε ακόμη:

Βόμβα μεγατόνων στην οικογένεια της Beyoncé: Το παρελθόν του Jay-Z δεν είναι και τόσο αθώο

Η είδηση που θα συζητηθεί: Ο πρίγκιπας Harry βγαίνει με sexy χολιγουντιανή star!

Οι φωτογραφίες που την «καίνε»:Και όμως η Beyoncé αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με εμάς