Nομίζατε ότι η Dakota Johnson είναι σεμνή και αθώα; Κάνετε μεγάλο λάθος

Ερμιόνη Σαρρή
Nομίζατε ότι η Dakota Johnson είναι σεμνή και αθώα; Κάνετε μεγάλο λάθος

Τι έκανε η διάσημη ηθοποιός;

Η Dakota Johnson ή αλλιώς η Anastasia μπορεί να είχε ένα ατύχημα στο πρώτο λεπτό της γνωριμίας της με τον Christian Grey, αλλά θα λέγαμε πως της πήγε... γούρι. Την είδε και την... ερωτεύτηκε. Ένα αθώο κορίτσι κατάφερε να κλέψει την καρδιά ενός γοητευτικού και κυρίαρχου αρσενικού.

rs 634x1024-131219155209-634.fifty-shades.cm.121913 4260f

Και εκεί που όλο είχαμε την ηθοποιό ως ένα κορίτσι ντροπαλό επί τω έργω και μη, η τελευταία της συνέντευξη μας άλλαξε γνώμη άμεσα. Φυσικά και δεν έφυγε από την ταινία χωρίς... αναμνηστικά. Και εντάξει τα εσώρουχα που φορούσε στις σκηνές να το καταλάβουμε. Ήταν και άνετα και φυσικά μετά θα πήγαιναν και χαμένα (όπως είπε και η ίδια). Δεν έφυγε όμως από το διαμέρισμα τους Mr. Grey μόνο με αυτά, αλλά και με ένα από τα «όπλα» του.

50tons e8289

Το κορίτσι έκλεψε και έκρυψε καλά στην αποθήκη του σπιτιού της, το μαστίγιο. Δεν ξέρουμε αν έχει στο μυαλό της να ξαναγυρίσει κάποια παρόμοια σκηνή (εκτός μεγάλης οθόνης), αλλά όταν είσαι η πρωταγωνίστρια μίας τέτοιας ταινίας δεν μπορείς να φύγεις και με άδεια τα χέρια. Και η πιο... αθώα θα λύγιζε!

Διαβάστε ακόμα:

Ουπς! Η star λίγο πριν από την επέτειο του γάμου της εμφανίστηκε χωρίς... βέρα

Θα γίνει χαμός: Σύζυγος διάσημης κυρίας πιάστηκε επ' αυτοφώρο με την πρώην του