«Πού πήγε το Όσκαρ μου»;Πέντε ηθοποιοί εξηγούν πώς έχασαν το αγαλματίδιο από το σπίτι τους

«Πού πήγε το Όσκαρ μου»;Πέντε ηθοποιοί εξηγούν πώς έχασαν το αγαλματίδιο από το σπίτι τους

Κάποιοι τα ονειρεύονται μια ζωή και κάποιοι άλλοι τα έχασαν μέσα από τα χέρια τους!

tumblr m3e3tfNMbx1qbppbno1 1280 750eb
sacheenLittlefeath 2141885i 3049a
mattandben 1af6d
OlympiawithOscar 264ee
tumblr mdfr0bLJEi1qzsuffo1 1280 e6412

Η απόκτηση του πολυπόθητου χρυσού αγαλματιδίου Όσκαρ είναι για όσους υπηρετούν την 7η τέχνη όνειρο ζωής και επαγγελματικής καταξίωσης (εκτός και αν είσαι ο Wall Disney που το κέρδισε 22 φορές)! Εκτός λοιπόν από εκείνον για όλους τους υπόλοιπους στο Hollywood ένα και μόνο κομψό αγαλματάκι της Ακαδημίας αποτελεί μοναδική επαγγελματική ικανοποίηση! Και θα περίμενε κανείς πως με την απόκτησή του οι νικητές δεν θα το έχαναν ποτέ από τα μάτια τους. Λάθος! Γιατί τουλάχιστον πέντε διάσημοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί το είχαν, το έχασαν και το ομολογούν!

Angelina Jolie
Η Angelina Jolie φιλά στο στόμα τον αδελφό της (εμείς μένουμε άναυδοι), ανεβαίνει στη σκηνή και παραλαμβάνει το Όσκαρ για την ερμηνεία της στο Girl Interrupted. Λίγες μέρες μετά το δίνει στη μαμά της Marcheline για να το έχει εκείνη. Μετά το θάνατό της, όμως, το 2007 το αγαλματίδιο μπήκε στις κούτες μαζί με τα υπόλοιπα αντικείμενά της και η Angelina Jolie τώρα δήλωσε: "Δεν το έχω χάει ουσιαστικά... απλά κανείς δεν ξέρει που είναι αυτή τη στιγμή"!


Marlon Brando
"Δεν ξέρω τι έγινε το Όσκαρ που μου έδωσαν για το On the Waterfront" έγραψε ο Μarlon Brando στην αυτοβιογραφία του. "Κάπου μέσα στα χρόνια εξαφανίστηκε". Το ίδιο ακριβώς του συνέβη και για το Όσκαρ που κέρδισε το 1973 και παρέλαβε εκ μέρους του η Ινδιάνα Sacheen Littlefeather. "Η Ακαδημία μπορεί να μου το έστειλε, αλλά δεν ξέρω που βρίσκεται". Για αυτό και η Ακαδημία δεντο βράβευσε ποτέ ξανά!


Matt Damon
Όταν τα νεαρά και πολλά υποσχόμενα παιδιά Matt Damon και Ben Affleck παρέλαβαν το Όσκαρ για την ταινία τους, Good Will Hunting το 1998 δημιούργησαν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην ιστορία της Ακαδημίας. Τώρα, όμως, ο Matt Damon δεν είναι σίγουρος που βρίσκεται το Όσκαρ που εκείνο το βράδυ έκανε σαν τρελός όταν έπιασε στα χέρια του. "Ξέρω πως κατέληξε στο διαμέρισμά μου στη Νέα Υόρκη, αλλά δυστυχώς είχαμε μια πλημμύρα στο σπίτι όσο εγώ και η γυναίκα μου λείπαμε και έτσι ήταν η τελευταία φορά που το είδα". Πολύ άνετος ο Matt!


Olympia Dukakis
Όταν έγινε διάρρηξη στο σπίτι της ελληνικής καταγωγής ηθοποιού, Olympia Dukakis το 1998, το Όσκαρ της για την συμμετοχή της στην ταινία Moonstruck ήταν το μόνο που έλειπε! Η πρωταγωνίστρια τηλεφώνησε στην Ακαδημία για να δει αν μπορεί να το αντικαταστήσει και της είπαν πως με 78 δολάρια μπορεί να αποκτήσει ένα νέο. Της φάνηκε καλή τιμή και το αγόρασε!


Whoopi Goldberg
Το 2002, η Whoopi Goldberg έστειλε το αγαλματίδιο, που είχε κερδίσει για την ερμηνεία της στο Ghost, στην Ακαδημία για να το καθαρίσει. Η Ακαδημία με την σειρά της το έστειλε στην εταιρεία R.S. Owens Co, κατασκευαστής των αγαλματιδίων . Όταν της το έστειλαν πίσω στο σπίτι της ως δέμα το πακέτο ήταν άδειο. Κάποιος είχε ανοίξει το δέμα, είχε αφαιρέσει το Όσκαρ και είχε ξανακλείσει επιμελώς το δέμα. Τελικά, το Όσκαρ βρέθηκε σε ένα κάδο σκουπιδιών στο αεροδρόμιο του Οntario στον Καναδά και η Whoopi το παρέλαβε χωρίς να έχει καθαριστεί ποτέ! Μετά δήλωσε: "Ο Όσκαρ δεν ξαναφεύγει από το σπίτι μου ΠΟΤΕ". Λογικό!


Διαβάστε ακόμη:

Ομολογουμένως, είναι το πιο chic χτένισμα που έχει κάνει ποτέ η Katie Holmes!

DPG Network