Χρυσά Βατόμουρα 2015: Ποιοι ήταν οι χειρότεροι της χρονιάς;

Γωγώ Φούντα
Χρυσά Βατόμουρα 2015: Ποιοι ήταν οι χειρότεροι της χρονιάς;

Μία μέρα πριν τα Oscars έχουμε τα... αντί-Oscars

Και αφού τα Oscars τελείωσαν, χορτάσαμε από glamour, λαμπερές, γυμνές, εκκεντρικές και κακόγουστες εμφανίσεις, όλα τα είχαν και φέτος παράπονο δεν έχουμε, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με τους λιγότερο τυχερούς της χρονιάς, που δεν είναι άλλοι, από αυτούς που «τιμήθηκαν» με τα Χρυσά Βατόμουρα, δηλαδή τα αντί-Oscars.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Τα περισσότερα «βραβεία» απέσπασε η κωμωδία «Saving Christmas», συνολικά 5, μεταξύ αυτών της χειρότερης ταινίας αλλά και της χειρότερης αντρικής ερμηνείας για τον Kirk Cameron. Στην κατηγορία χειρότερης γυναικείας ερμηνείας, την «κορυφή» κατέκτησε η Cameron Diaz η οποία «βραβεύτηκε» για τις ερμηνείες της, στα «Sex Tape» και «The Other Woman» ενώ το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου κατέκτησε η Megan Fox για την ταινία «Χελωνονιντζάκια».

Το χειρότερο remake κατέκτησε το μιούζικαλ «Annie», ενώ ένα ιδιαίτερο βραβείο απέσπασε ο Ben Affleck και πιο συγκεκριμένα αυτό της Μεταμέλειας. Για να γίνουμε πιο σαφείς, το βραβείο αυτό κατακτά, κάθε χρόνο ο ηθοποιός ο οποίος έχει μεν αποσπάσει Βατόμουρα στο παρελθόν, αλλά κατάφερε στη συνέχεια να διακριθεί στα Oscars. Στην περίπτωση του Affleck, η ταινία του «Gigli» είχε κερδίσει βραβείο χειρότερης ταινίας, ενώ οι ταινίες του «Argo» και «Gone Girl» διακρίθηκαν στα Oscars.

Aξίζει να αναφερθεί, ότι ουδείς από τους νικητές παρέλαβε το βραβείο του-εννοείται- ενώ στην ψηφοφορία συμμετέχουν 657 αμερικανοί και ξένοι κριτές! Τώρα να πούμε και του χρόνου; Δε νομίζουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Oscars 2015 - After Party: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο πάρτι του Vanity Fair

Η αμήχανη στιγμή των Oscars: Διάσημο ερωτικό τρίγωνο έπεσε μούρη με μούρη στο ίδιο πάρτι

Σε πιστέψαμε!Η Kim αποκάλυψε γιατί δεν πήγε στα Όσκαρ & είναι ό,τι πιο χαζό ακούσαμε φέτος