Amal τι να κάνουμε για να σε σώσουμε; Η Kim Kardashian θα σε...«φάει»

Ερμιόνη Σαρρή
Amal τι να κάνουμε για να σε σώσουμε; Η Kim Kardashian θα σε...«φάει»

Και η Angelina Jolie βέβαια δεν είναι σε καλύτερη θέση

Δε νομίζουμε να πιστεύατε πως η Kim Kardashian έχει ηρεμήσει; Ναι ομολογούμε, πως έχει κάμποσες εβδομάδες να κάνει κάποια σέξι εμφάνιση, αλλά τελικά καταλάβαμε γιατί έχει πέσει τέτοια... σιωπή. Το κορίτσι αλλάζει πορεία και ετοιμάζεται για μεγάλες... συνεργασίες. Σταματάει τις προκλητικές φωτογραφίσεις (έτσι φανταζόμαστε δηλαδή) και σιδερώνει το... κουστούμι της.

Kim-Kardashian 1 3643b

Η Kim, λοιπόν, σχεδιάζει να ανέβει στα έδρανα και να ακολουθήσει την καριέρα της δικηγορίας. Και φυσικά από ποια θα έπαιρνε συμβουλές; Εννοείται, από την πιο ξακουστή δικηγόρο των τελευταίων μηνών, την Amal Alamuddin. Έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της και να της κάνει τη μεγάλη... πρόταση. Μπορεί να μην έχει κάποιο πτυχίο ή γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά η ίδια θέλει να βοηθήσει τη δικηγόρο στην υπόθεση που μελετάει με την Αρμενία. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει λάβει κάποια απάντηση (μα γιατί άραγε).

alamuddin29f-9-web 1d2c7

Αχ, βρε Amal και εσύ ένα γάμο είπες να κάνεις, έγινες celebrity και τώρα ποιος σε σώζει από τα νύχια της... Kim. Βέβαια ως είδωλό της έχει την Angelina Jolie, αλλά μάλλον στο πρόσωπο της κυρίας Clooney βλέπει κάτι πιο σίγουρο και επαγγελματικό. Τώρα εμείς τι να πούμε, καλή επιτυχία στο νέο της αυτό ξεκίνημα, περαστικά στην Amal ή να στείλουμε μήνυμα sos στην Angie; Πραγματικά, νίπτουμε τας χείρας μας!

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται ολόγυμνη και αποδεικνύει πως δεν είναι... ανορεξική!

H κόντρα ανάμεσα στις Aguilera και Spears υπάρχει: Ένα video που πρέπει να δείτε