Η Kate Middleton έκανε την επανάστασή της: Το «τελεσίγραφό» της στο παλάτι θα σας εκπλήξει

Η Kate Middleton έκανε την επανάστασή της: Το «τελεσίγραφό» της στο παλάτι θα σας εκπλήξει

Είναι έτοιμη να θέσει τα όριά της και μάλιστα στην ίδια τη βασίλισσα

Η Kate Middleton είναι αναμφίβολα η πιο αγαπημένη κυρία της Αγγλίας και όχι μόνο. Το low profile της και η ευγενική της παρουσία δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Εκατομμύρια θαυμαστές της από κάθε γωνιά της γης παρακολουθούν μανιωδώς κάθε της κίνηση.

kate-middleton c4146


Και να που ήρθε η στιγμή να αναφωνήσουμε όλοι τη λέξη «ΟΥΠΣ»! Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αναμένεται να κάνει την επανάστασή της. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έχει κουραστεί πολύ -ούσα εγκυμονούσα- να δίνει το «παρών» σε εκδηλώσεις κάθε λίγο και λιγάκι (λες και δεν το ήξερε αυτό εξ'αρχής θα μας πείτε ορθά). Το πρόγραμμά της είναι πολύ κουραστικό και οι αντοχές της λιγοστεύουν. Λέγεται, λοιπόν, πως πάτησε πόδι και απαίτησε αφού γεννήσει να απέχει από τις υποχρεώσεις της. Θέλει άλλωστε να ασχοληθεί με το νεογέννητο παιδάκι της και να του αφιερώσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

1f156890-9cc3-11e4-a610-b1b1608d1b70 Kate-Middleton-pregnancy-pic 15aa4


Μέσα στα άμεσα σχέδιά της είναι και η ανακοίνωση της επιθυμίας της στη βασίλισσα Ελισάβετ. Εμείς πάντως στη θέση της θα φοβόμασταν πολύ... Δεν παίζεις με τη βασίλισσα και φυσικά δεν απαιτείς τίποτα. Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Eλπίζουμε τα δημοσιεύματα να είναι ψευδή και οι σχέσεις τους να μην ταραχθούν.

Διαβάστε ακόμα

Ο πιο πολυαναμενόμενος γάμος του καλοκαιριού ακυρώθηκε και ο λόγος θα σας εκπλήξει!

Amal τι να κάνουμε για να σε σώσουμε; Η Kim Kardashian θα σε...«φάει»