H star καταρρέει: Δύο μήνες μετά το χωρισμό, ο σύζυγός της θέλει να παντρευτεί άλλη!

H star καταρρέει: Δύο μήνες μετά το χωρισμό, ο σύζυγός της θέλει να παντρευτεί άλλη!

Μαντεύετε το διάσημο ερωτικό τρίγωνο;

Ένα είναι το μόνο σίγουρο, η κακοτυχία της έχει χτυπήσει την πόρτα για τα καλά. Μεταξύ μας αλλά τίποτα δεν της πάει... δεξιά! Επαγγελματικά δεν είναι και στα καλύτερά της. Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που υποστηρίζουν πως επιτέλους θα πρέπει να αποσυρθεί. Όσο για τα προσωπικά της; Πριν από μόλις δύο μήνες υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου της!

Όπως καταλαβαίνετε η Mariah Carey ζει ένα δράμα. Ο σύζυγός της (ναι, ακόμα δεν έχει εκδοθεί διαζύγιο) έχει ήδη βρει... αντικαταστάτρια. Ο Nick Cannon, λοιπόν, ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Nicole Murphy. Πότε πρόλαβε θα μας πείτε. Το ίδιο βέβαια αναρωτιέται και η Mariah!

mariah-carey-nick-cannon-estranged-husband 622e6

Μariah και Nick σε παλιές-καλές στιγμές


Το νέο ζεύγος είναι τρελά ενθουσιασμένο και κάνει ήδη σχέδια γάμου. Η Carey στο άκουσμα της είδησης αυτής κατέρρευσε, καθώς μπορεί να υπέγραψε τα χαρτιά του διαζυγίου τον περασμένο Δεκέμβρη, παρόλα αυτά μέσα της δεν είχε φύγει ποτέ η ελπίδα πως κάτι μπορεί να αλλάξει.

nick-cannon-nicole-murphy f8396

Ο Nick έχει ξετρελαθεί με τη νέα του αγαπημένη


Δυστυχώς ο Cannon δεν έκανε comeback και ήδη ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα. Η Mariah φυσικά δεν πρόκειται να τον αφήσει να... αγιάσει, μιας και λέγεται πως έχει βαλθεί να διαλύσει τη νέα του σχέση. Ολική κατάρρευση μας μυρίζεται... Υπομονή Mariah!

Διαβάστε ακόμα

Η Kate Middleton έκανε την επανάστασή της: Το «τελεσίγραφό» της στο παλάτι θα σας εκπλήξει

Μη μας πείτε... όχι: Orlando Bloom & Demi Moore είναι επίσημα μαζί και με αποδείξεις!