O Kanye West... λύγισε: Ο χαμός του αγαπημένου του προσώπου που τον έχει σοκάρει

Ερμιόνη Σαρρή
O Kanye West... λύγισε: Ο χαμός του αγαπημένου του προσώπου που τον έχει σοκάρει

Ξεσπάει για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες

Ακούμε το όνομα του και αμέσως σκεφτόμαστε έναν άντρα δυνατό και... αλύγιστο. Η σκηνική του παρουσία και η γενικότερη στάση του απέναντι στις κάμερες, μας είχε κάνει να πιστεύουμε πως ο σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West είναι πολύ σκληρός για... κλάματα.

Και όμως όχι. Ο ράπερ είναι αρκετά ευαίσθητος και «έσπασε» ένα χρόνο σχεδόν μετά το θάνατο της αγαπημένης του φίλης, Louise Wilson. Την ώρα που βρισκόταν στο στούντιο του BBC Radio, θυμήθηκε την τελευταία τους συνάντηση και ξέσπασε σε κλάματα. Ακόμη και σήμερα δεν έχει συνειδητοποιήσει, πως η φίλη του δεν είναι πια εδώ.

Louise-Wilson1-233x350 ee675

Η Louise Wilson, αγαπημένη φίλη των διασήμων

Ο Kanye μιλώντας στον Zane Lowe, εξομολογείται φράσεις από τη συζήτηση που είχαν στο τελευταίο τους δείπνο και είναι σίγουρος, πως η Louise γνώριζε πως θα πεθάνει. Ο τρόπος που φερόταν και τα λόγια της, έδειχναν πως ήθελε να τον αποχαιρετίσει. Τον συμβούλευε για τη μικρή North και φυσικά δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια της φιλίας του.

kanye-west-crying-inline cc92b

Ο Kanye ξεσπά την ώρα της συνέντευξης

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της συνέντευξής ο Kanye έχασε την ηρεμία του και η συνέντευξη αυτή των 26λεπτών χαρακτηρίστηκε από έντονη συναισθηματική φόρτιση. Σε πολλά σημεία έβαζε τα χέρια του μπροστά από το πρόσωπο του, θέλοντας να κρύψει τα δάκρυά του.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Ο Kanye είναι ευαίσθητο αγόρι τελικά!

Διαβάστε ακόμα:

Η JLo είναι έτοιμη για... «όλα»: Η δήλωση που θα ενθουσιάσει όλους τους άνδρες!

Ίδιο πάρτι, ίδιο φόρεμα & δύο stars σε απόλυτη αμηχανία! Φαντάζεστε ποιες;