H παραμόρφωση της star από τις πλαστικές: Δείτε τις φωτογραφίες που την εκθέτουν

H παραμόρφωση της star από τις πλαστικές: Δείτε τις φωτογραφίες που την εκθέτουν

Μήπως το παράκανε λιγάκι;

Για να πούμε την αλήθεια, δε θα θέλαμε καθόλου να είμαστε διάσημες και να μας κυνηγούν οι paparazzi από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βασικά, όχι γιατί μας χαλάει να έχουμε χρήματα, λάμψη και δόξα, αλλά βλέπουμε και τις κακομοίρες τις stars, που ούτε μία πλαστική επέμβαση δεν μπορούν να κάνουν και αμέσως βγαίνει φιρμάνι.

khloe-kardashian-lip-injections1 6ea99

Για παράδειγμα, η Khloe Kardashian, η οποία έχει βαλθεί να γίνει πιο σούργελο και από την αδερφή της Kim, τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στο στόχαστρο των δημοσιογράφων με τα καμώματά της. Όχι μόνο εξαιτίας του γνωστού πια ερωτικού τριγώνου του οποίου και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αλλά και λόγω των εμφανίσεών της οι οποίες μοιραία τραβούν την προσοχή.

khloe-kardashian-lip-injections05 48fb0

Πήγε λοιπόν προχθές σε ινστιτούτο, και βγήκε καλύπτοντας το πρόσωπό της-προφανώς και ήξερε ότι της την είχαν στημένη. Όπως η ίδια δήλωσε, πήγε για το καθιερωμένο της λέιζερ, και επειδή το δέρμα της ήταν ερεθισμένο δεν ήθελε να το δείξει στο κοινό. Αυτά όμως τα είπε η Khloe, η οποία έκανε τα πάντα προκειμένου να κρύψει την αλήθεια.

khloe-kardashian-lip-injections07 56298

Γιατί η αλήθεια κυρίες και κύριοι είναι ότι έκανε ενέσεις σιλικόνης στα χείλη, και μάλιστα όχι για πρώτη φορά. Η πληροφορία ήρθε από άτομο εκ των... έσω, πιο έσω δεν έχεις, με τη δικαιολογία ότι η Klhoe δεν παραδέχεται ότι φουσκώνει συχνά πυκνά τα χείλη της, για να μην το μάθουν τα αγόρια της: Lamar Odom και French Montana!

khloe-kardashian-lip-injections08 6aee1

Και εύλογα γεννάται το εξής ερώτημα: Αν στον έναν η Khloe ως πάπια αρέσει και στον άλλο όχι, τι θα κάνει; Θα ξεφουσκώσει το ένα χείλος; Και νομίζαμε ότι η Kim και η Kris ήταν οι πυροβολημένες της οικογένειας. Και τώρα μεταξύ μας, το αποτέλεσμα σας αρέσει; Γιατί εμάς κάπως παραμορφωμένη μας φαίνεται.