Alicia Keys: Η τραγουδίστρια μας δείχνει για πρώτη φορά τον δεύτερο γιο της!

Alicia Keys: Η τραγουδίστρια μας δείχνει για πρώτη φορά τον δεύτερο γιο της!

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειας!

Μόλις λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους καλωσόρισαν το δεύτερο γιο τους, Alicia Keys και Swizz Beatz, και τώρα πια, ύστερα από δύο μήνες, έφτασε η ώρα να μας τον συστήσουν. Και μάλιστα το έκαναν με τον πιο γλυκό τρόπο, αφού το ζευγάρι δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία, όπου όλοι ποζάρουν χαρούμενοι σε ασπρόμαυρο φόντο, φυσικά με τα δύο ακόμα παιδιά της οικογένειας, Kasseem Dean Jr και Egypt Daoud.

rtyui 5f078


Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε χθες στα social media το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με την οικογένειά της και έδειξε πόσο ευτυχισμένη είναι με αυτήν αλλά και με τον ερχομό του μόλις 2 μηνών, Genesis Ali Dean. Ο μικρούλης βέβαια, πρωταγωνιστεί στη φωτογραφία, αφού βρίσκεται στην αγκαλιά της ευτυχισμένης μανούλας, ενώ πατέρας και γιος τον κοιτούν ευτυχισμένοι. Όπως φαίνεται, ο μικρός Genesis ολοκλήρωσε την ευτυχία της οικογένειας, και όλοι πια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

afsghdgh 71370


Την ίδια ώρα, ο πατέρας της οικογένειας δημοσίευσε από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, μία ακόμα φωτογραφία, όπου αυτή τη φορά, πόζαραν μόνο... οι τέσσερις άντρες του... σπιτιού, αφήνοντας την Alisia απέξω. Ντυμένοι με κοστούμια, πόζαραν στον φακό χωρίς ωστόσο να κοιτάζουν σε αυτόν, αφήνοντας για ακόμα μια φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον λιλιπούτειο Genesis, που βρισκόταν στα χέρια του μπαμπά του.

Διαβάστε ακόμη:

Θα τα χάσετε: Το απίστευτο ποσό που δίνει η Kim Kardashian για να της κάνουν... photoshop!

Πέρυσι ήταν η selfie και φέτος... Ποιο ανακηρύχθηκε ως το απόλυτο στιγμιότυπο των Oscars;