Συγχαρητήρια: Η φωτογραφία της χωρίς ρετούς και το μήνυμά της που εκθέτει τις άλλες stars

Γωγώ Φούντα
Συγχαρητήρια: Η φωτογραφία της χωρίς ρετούς και το μήνυμά της που εκθέτει τις άλλες stars

Και έκανε τη Beyonce να δείχνει πολύ «λίγη»

Τώρα να σας πούμε την αλήθεια, όλη αυτή η ιστορία με το thigh gap έχει αρχίσει να μας κουράζει. Και καλά τα supermodels που το διαθέτουν και μπράβο τους τελοσπάντων, οι διάσημες κυρίες που πετσοκόβουν τις φωτογραφίες τους προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο κενό ανάμεσα στα πόδια, δεν είναι θλιβερές;

article-0-1A03E97800000578-805 634x906 9e265

Υπάρχει όμως και μία νεαρή star, η οποία σε αντίθεση με όσα προστάζει η μόδα και η ηλικία της, τολμά να αμφισβητήσει τα πρότυπα και να δείξει το σώμα της όπως ακριβώς είναι: ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΟ! Αναφερόμαστε στην 22χρονη Demi Lovato, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, την ώρα που έκανε ηλιοθεραπεία.

beyonce golfing thigh gap 1 bd863

Η είδηση φυσικά, δεν είναι ότι μία star κάνει διακοπές, σιγά το νέο, αλλά η λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία: «Άσχετα με όσα ορίζει η μόδα στις μέρες μας, δε χρειάζεται να έχετε thigh gap για να είστε όμορφες. Mπορείτε να αγαπήσετε το σώμα σας όπως ακριβώς είναι», έγραψε.

425 beyonce newest thigh gap d6694

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Demi έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με το σώμα και τα περιττά της κιλά στο παρελθόν, και πλέον έχει καταφέρει να αγαπήσει τον εαυτό της και να τον αποδεχτεί όπως ακριβώς είναι. Αυτά να τα ακούει η 33χρονη Beyonce, η οποία ακόμα να δεχτεί ότι δεν έχει αναλογίες μοντέλου, και δεν υπάρχει και λόγος να έχει!

Διαβάστε ακόμη:

Nέα σκληρή κόντρα προ των πυλών: Ποιος τολμά και αμφισβητεί την επιτυχία της Beyonce;

«Τον κατάφερε»: Η γυναίκα αυτή αρραβωνιάστηκε τον πιο περιζήτητο εργένη του Hollywood!

Η Uma Thurman εξομολογείται την τραυματική εμπειρία που έχει στοιχειώσει τη ζωή της