Σκάνδαλο και μάλιστα μεγατόνων: Δεσμευμένος star έχει 9 μηνών παιδί με... την κολλητή του

Γωγώ Φούντα
Σκάνδαλο και μάλιστα μεγατόνων: Δεσμευμένος star έχει 9 μηνών παιδί με... την κολλητή του

Αναρωτιόμαστε πώς θα αντιδράσει η αγαπημένη του

Κοιτάξτε να δείτε, όταν μαθαίνεις για κάποιο star της διεθνούς showbiz, ότι έχει άγνωστα παιδιά και κρυμμένα εξώγαμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Όπως ακριβώς έγινε με το Jay Z, και τον 21χρονο που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του, και μάλλον είναι, τελοσπάντων.

IMG 8440 e6bcb

H φωτογραφία που κυκλοφόρησε σήμερα στα sites

Στην προκειμένη βέβαια, ναι πάλι για σκάνδαλο εξώγαμου θα μιλήσουμε, τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα, μιας και δεν μιλάμε για κάτι που έγινε πριν χρόνια, αλλά για ένα περιστατικό αρκετά πρόσφατο. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο ατακτούλης Chris Brown, ο οποίος εκτός του ότι έχει στείλει την Rihanna στο νοσοκομείο μετά από καυγά, για τον οποίο φυσικά την έφαγε την ποινή του, και αφού επιτέλους η RiRi του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, αμέσως μετά βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του μοντέλου Karrueche Tran.

260EE54F00000578-2978577-image-m-2 1425437901909 db28a

Mε την Karrueche Tran

Με την Karrueche λοιπόν η σχέση του, μετρά περίπου μία 4ετία, με όλα αυτά τα διαλείμματα και τους συχνούς χωρισμούς, οι οποίοι αρκετές φορές καταλήγουν και στο αστυνομικό τμήμα. Παρόλα αυτά, ο Chris επιμένει, ότι το μοντέλο είναι η γυναίκα της ζωής του! Και τότε βρε καλέ μου, πώς είναι δυνατόν να έχεις κόρη 9 μηνών; Ναι καλά διαβάσατε, ο Chris Brown είναι πατέρας, μιας και η Nia-πρώην μοντέλο και παλιά του φίλη-έφερε στον κόσμο το παιδί τους του οποίου ο διάσημος τραγουδιστής δεν αμφισβήτησε ποτέ την πατρότητα.

26461FA800000578-2978577-image-m-55 1425440665870 8a392

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 2 γονείς έχουν πολύ καλές και στενές σχέσεις, σε φιλικό πάντα επίπεδο μιας και οτιδήποτε ερωτικό μεταξύ τους, αποτελεί παρελθόν. Εμείς να κάνουμε μία ερώτηση; Αφού τα έχει με την Karrueche εδώ και 4 χρόνια, πώς είναι δυνατόν το μωρό να είναι μόλις 9 μηνών; Δε θέλουμε να σε αγχώσουμε γλυκιά μου, αλλά για ψάξε το κεφάλι σου μήπως βρεις κανά κέρατο.

Διαβάστε ακόμη:

Τι του έκανε πια; Η δήλωση του George Clooney για την Amal που μας άφησε άφωνους

Το μεγάλο «φάουλ» της Victoria Beckham: Tι έκανε και ξεσήκωσε αντιδράσεις;

Αυτή η star υποστηρίζει πως έχει... φυσικό στήθος: Εσείς την πιστεύετε;