Αν οι φήμες ισχύουν, μιλάμε για το πιο αναπάντεχο celebrity διαζύγιο της χρονιάς

Αν οι φήμες ισχύουν, μιλάμε για το πιο αναπάντεχο celebrity διαζύγιο της χρονιάς

Ποιοι δύο stars λέγεται πως είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό;

Πάνω που είχαμε αρκετό καιρό να γράψουμε για χωρισμό, έσκασε η βόμβα! Φήμες θέλουν ένα από τα πιο ήρεμα και αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood να παίρνει διαζύγιο. Για ποιους μιλάμε;

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner δεν είναι και στα... καλύτερά τους. Αιτία; Η μανία του διάσημου ηθοποιού για... επιτυχημένη πορεία και οι τρελές απαιτήσεις του. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Λέγεται, λοιπόν, πως ο Affleck έχει αναγκάσει την Garner να αποσυρθεί από την ηθοποιία και να ασχοληθεί με την ανατροφή των παιδιών της.

garner3f-4-web bf509

Η Jennifer μπορεί αρχικά να το δέχτηκε με χαρά, πλέον όμως έχει κουραστεί από την όλη κατάσταση, μιας και εκείνος είναι διαρκώς απών. Η γλυκιά μανούλα τρέχει και δε φτάνει, τη στιγμή που ο σύζυγός της νοιάζεται μόνο για την καριέρα του. Και κάπου εδώ ήρθε η έκρηξή της. Η κυρία Affleck σήκωσε κεφάλι και σύντομα θα την απολαύσουμε ξανά στις μεγάλες οθόνες. Σειρά του Ben, λοιπόν, να ασχοληθεί με τα παιδιά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

article-2307477-193C7D56000005DC-147 634x866 de03f


Εκτός φυσικά από αυτά τα προβληματάκια, η Jennifer δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τα κατά καιρούς δημοσιεύματα περιοδικών που κάνουν λόγο για απιστία από τη μεριά του Affleck. Πόσα να αντέξει και αυτή η ψυχή; Η υπομονή κάποια στιγμή εξαντλείται. Εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε να μην ισχύουν οι φήμες αυτές και η οικογένεια να μείνει μαζί και ενωμένη!

Διαβάστε ακόμα

Το μεγάλο «φάουλ» της Victoria Beckham: Tι έκανε και ξεσήκωσε αντιδράσεις;

H Αμερική γελάει με την κακομαθημένη star: H περιοδεία της «πάτωσε» και πάει για ακύρωση