Την ζηλεύουμε! Η πιο τρυφερή κίνηση έρχεται από το σύζυγο της Cameron Diaz

Ερμιόνη Σαρρή
Την ζηλεύουμε! Η πιο τρυφερή κίνηση έρχεται από το σύζυγο της Cameron Diaz

Δείτε τι έκανε για το κορίτσι του ο Benjamin!

Ο έρωτας τους είναι δυνατός. Από πού να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε. Το ζευγάρι αυτό μας ξάφνιασε ένα πρωί με το γάμο του, καθώς όλα έγιναν μέσα σε ένα βράδυ. Μία τελετή που δεν κράτησε πάνω από 15 λεπτά και μία Cameron Diaz που πραγματικά έλαμπε στο πλευρό του Benji Madden.

Και αν μέχρι τώρα πιστεύαμε, πως η απόσταση σκοτώνει τον έρωτα, το νιόπαντρο ζευγάρι έρχεται να μας διαψεύσει. Ο Benji για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται στη μακρινή Αυστραλία και όπως όλοι καταλαβαίνετε η απουσία της συζύγου του είναι αισθητή. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί της στέλνει διαδικτυακά μηνύματα θέλοντας να της δείξει πόσο του λείπει. Μα πόσο γλυκό αγόρι είναι τελικός αυτός ο Benji.

250E264E00000578-0-On the fast track The couple tied the know after less than two m-m-117 1422399324010 0400f ea8c9

Το πρώτο μήνυμα αγάπης έρχεται αγκαλιά με ένα σκυλάκι όπου βρήκε ο τραγουδιστής στο δρόμο και θέλησε να του προσφέρει ζεστασιά (ΜΠΡΑΒΟ του). Οι δυο τους, λοιπόν, έστειλαν μία selfie στην ηθοποιό και δεν παρέλειψαν να της δώσουν και μία... καρδούλα.

IMG 7559diaz 1dca8
IMG 7561di 115cd

Το δεύτερο κρούσμα του ερωτευμένου Benji έρχεται εν ώρα οδήγησης, στέλνοντας τις καλημέρες του στη γυναίκα της ζωής του. Μα όλο αυτό δεν είναι πολύ τρυφερό; Ο έρωτας τους είναι στα φόρτε του και το ζευγάρι το ζει στο... έπακρον!

IMG 7560diaz 5da71

Και πριν κλείσουμε μία συμβουλή από καρδιάς στον αγαπητό σύζυγο της Cameron: Benji δε βγάζουμε ποτέ selfie με το τιμόνι στο χέρι. Κατά τα άλλα, είσαι φοβερός!

Διαβάστε ακόμα:

Η Victoria Beckham σε κατάσταση εκτάκτου... ανάγκης: Οι φωτογραφίες που την τάραξαν

Mα τι πήγε και έκανε; Η star είναι αγνώριστη μετά την πλαστική επέμβαση