Η διάσημη τραγουδίστρια σε κακό χάλι: Ένα βήμα πριν την αποτοξίνωση εξαιτίας του πρώην της

Η διάσημη τραγουδίστρια σε κακό χάλι: Ένα βήμα πριν την αποτοξίνωση εξαιτίας του πρώην της

Της ευχόμαστε να βρει σύντομα τον εαυτό της

Aν είναι μία φορά τραγικό όταν χωρίζεις να είσαι αναγκασμένος να βλέπεις τον πρώην ή την πρώην σου, στην περιπτώση των διασήμων η τραγικότητα του πράγματος γιγαντώνεται, γιατί ακόμα κι αν δε βρίσκεστε στον ίδιο χώρο, αναγκαστικά τον βλέπεις στα περιοδικά, την τηλεόραση και τα sites.

bieber 952f5

Αυτό ακριβώς έχει συμβεί και στη Selena Gomez, η οποία τον τελευταίο καιρό, μπορεί επαγγελματικά να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τα προσωπικά της, μιας και η νεαρή star τραβάει δυστυχώς αρκετά ζόρια!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Selena, oδεύει ολοταχώς σε κέντρο αποτοξίνωσης, έπειτα από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ξέφρενων πάρτι αλλά και ακατάσχετης κατανάλωσης αλκοόλ. Μάλιστα, η πρόσφατη εμφάνισή της, στο πάρτι μετά τα Oscar, όπου οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν σε άθλια κατάσταση από τις καταχρήσεις να κοιμάται σχεδόν όρθια στο πλευρό της Rosie Huntington-Whiteley και του Jason Statham, ανησύχησαν φίλους και συγγενείς της με αποτέλεσμα να λάβουν δραστικά μέτρα.

26016A5700000578-2966162-image-m-8 1424742749006 ecfa8

H Selena στο πάρτι μετά τα Oscar

Δυστυχώς, ο λόγος για τον οποίο γίνονται όλα αυτά, δεν είναι άλλος από τον Justin Bieber και τη συμπεριφορά του. Η Selena λοιπόν, δεν εννοεί να χωνέψει το χωρισμό τους, και έχει πληγωθεί αρκετά από τη φημολογούμενη σχέση του Justin με τη Hailey Baldwin αλλά και την πολύ στενή παρέα που κάνει με την Kendall Jenner. Υπάρχει βέβαια και η άλλη πλευρά, η οποία υποστηρίζει ότι απλά αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη με το Zedd, και το μόνο που κάνουν είναι να περνούν καλά.

70da9a60-9b24-11e4-a3e2-0f48cdf41fe6 hero-Selena-Gomez-DJ-Zedd-11315 ecf59

Mε το Zedd

Όλα αυτά τα μεταδίδουν τα ξένα sites και εμείς απλά τα μεταφέρουμε. Και το ξεκαθαρίζουμε σε περίπτωση που κατηγορηθούμε από φανς της Selena οι οποίοι ως γνωστόν είναι πολλοί. Σύντομα θα έρθει η επιβεβαίωση ή η διάψευση των φημών αυτών. Υπομονή!

Διαβάστε ακόμη:

Η δίαιτα θέλει χιούμορ και η Σίσσυ Χρηστίδου το ξέρει πολύ καλά! Δείτε τι πόσταρε σήμερα

Το αντέχετε; Δείτε ποια 51χρονη star έχει ΑΥΤΟ το σώμα και πιστέψτε στα θαύματα της φύσης!

Η Victoria Beckham σε κατάσταση εκτάκτου... ανάγκης: Οι φωτογραφίες που την τάραξαν