Δεν ήξερε από πού της ήρθε: Βγήκε να κάνει τη βόλτα της και δέχτηκε επίθεση από… fan της!

Δεν ήξερε από πού της ήρθε: Βγήκε να κάνει τη βόλτα της και δέχτηκε επίθεση από… fan της!

Η ζωή των star μερικές φορές κρύβει και δυσάρεστες εκπλήξεις 

Και να, που κάποιες φορές η δημοσιότητα μπορεί να επιφέρει και άσχημες καταστάσεις, όσο κι αν εμείς οι κοινοί θνητοί θέλουμε να αναλογιζόμαστε μόνο τα θετικά της. Στην πραγματικότητα, οι δυσάρεστες και πιεστικές στιγμές είναι πολλές, και η παρακάτω είναι σίγουρα μία από αυτές. Διότι όταν απολαμβάνεις τη βόλτα σου ανέμελος, το τελευταίο πράγμα που περιμένεις να σου συμβεί είναι να σου επιτεθεί κάποιος και μάλιστα, με εντελώς αιφνίδιο τρόπο. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να συνέβη και στην Kendall Jenner, την Παρασκευή, καθώς έκανε τις βόλτες της στο Παρίσι.

Kendall Jenner και Gigi Hadid έκαναν τις βόλτες τους στους δρόμους του Παρισιού

kendall-jenner-attacked-by-a-fan-in-paris-06 07f64
kendall-jenner-attacked-by-a-fan-in-paris-07 659b2


Το διάσημο μοντέλο και μέλος της οικογένειας Kardashian (ή καλύτερα το μέλος της οικογένειας Kardashian και διάσημο μοντέλο) έχει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, ωστόσο όπως έχει συμβεί και σε πολλούς ακόμα celebrities κατά καιρούς, ο υπέρμετρος θαυμασμός τους, πολλές φορές τους οδηγεί σε κάπως... υπερβολικές συμπεριφορές.

1 0478f
5 048ea


Η 19χρονη Kendall λοιπόν, βρέθηκε στην πόλη του Φωτός για την εβδομάδα μόδας και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κάνει τον περίπατό της, μαζί με την φίλη της και επίσης μοντέλο, Gigi Hadid. Και ενώ όλα ήταν καλά, οι δύο ανέμελες κοπέλες απολάμβαναν την έξοδό τους απαθανατιζόμενες φυσικά από τον... άγρυπνο φακό των παπαράτσι, μία θαυμάστρια της διάσημης σταρ έτρεξε προς το μέρος της... εκστασιασμένη και της όρμισε στην κυριολεξία, προσπαθώντας να την φιλήσει. Η... αιφνιδιασμένη Kendall προσπάθησε αμέσως να απομακρυνθεί ωστόσο η κοπέλα δεν έδειξε να... πτοείται!

3 1 24d41
4 50b9f


Ευτυχώς που σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και οι σωματοφύλακες, γιατί ποιος ξέρει με ποιόν άλλο τρόπο θα μπορούσε να γλιτώσει από τη μανία της!

Διαβάστε ακόμη:

Cate Blanchett: Η διάσημη ηθοποιός και πάλι μανούλα!

Aχ βρε κακομοίρα: Διάσημη κυρία έκανε τα πάντα για να κλέψει τη δόξα της Kim αλλά...