Δεν ήθελε να περπατήσει στο χιόνι και έβαλε τον bodyguard να… την κουβαλήσει!

Δεν ήθελε να περπατήσει στο χιόνι και έβαλε τον bodyguard να… την κουβαλήσει!

Απλά τα πράγματα για τους stars! 

Πόσες είναι οι φορές που όντας κατάκοπη θα ευχόσασταν να μπορούσατε να... διακτινιστείτε στο μέρος που θα θέλατε ή έστω να βρισκόταν κάποιος να σας... κουβαλήσει; Όλοι μας λίγο πολύ κάποιες στιγμές το έχουμε θελήσει ωστόσο, η Rihanna δεν δίστασε να το κάνει και πραγματικότητα. Ούτως ή άλλως, γιατί να τον έχεις τον σωματοφύλακα απλά να περπατά δίπλα σου μήπως τυχόν χρειαστεί κάποια στιγμή και να μην τον αξιοποιείς στο... έπακρο;

2661CC2B00000578-0-image-a-10 1425656575959 0f6cd


Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκε και η Riri, που την Πέμπτη βρέθηκε στους χιονισμένους δρόμους της Νέας Υόρκης, και προκειμένου να μην κάνει τον κόπο και περπατήσει στο ανώμαλο και παγωμένο έδαφος, προτίμησε να βάλει τον bodyguard της να κάνει μια... αγγαρεία παραπάνω, κουβαλώντας την. Για να μην σκεφτούμε και το ενδεχόμενο πως φοβήθηκε μην κρυώσει και δεν μπορεί να συνεχίσει την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, η επιλογή ήταν... μονόδρομος.

2661CE5C00000578-0-image-a-11 1425656812220 a85f8


Παρότι βέβαια, είχε ένα επιπλέον βάρος στην πλάτη του ο σωματοφύλακας δεν έδειξε να το βάζει κάτω, αλλά αντίθετα φάνηκε να το καταδιασκεδάζει κιόλας. Όσο για τη διάσημη σταρ, έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή, μιας και απαθανατίστηκε από το φακό σε τρελά κέφια.

B cHnBUWYAAjDPL 1 f71af


Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και ό,τι τραγικότερο να είσαι άντρας και να χρειαστεί να κουβαλήσεις μία από τις ομορφότερες γυναίκες. Χαλάλι και το μετέπειτα πιάσιμο!

Διαβάστε ακόμη:

Aχ βρε κακομοίρα: Διάσημη κυρία έκανε τα πάντα για να κλέψει τη δόξα της Kim αλλά...

Cate Blanchett: Η διάσημη ηθοποιός και πάλι μανούλα!