Photoshop για να κρύψουν την ανορεξία: Πάχυναν τη star για να μη φανεί το πρόβλημά της

Γωγώ Φούντα
Photoshop για να κρύψουν την ανορεξία: Πάχυναν τη star για να μη φανεί το πρόβλημά της

Ποια star προσπαθεί να κρύψει τις διατροφικές της διαταραχές;

Eιλικρινά το Hollywood είναι ένας μικρόκοσμος ο οποίος δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει ποτέ! Ο βασικότερος λόγος είναι, ότι μπορεί να ανατρέπει όλα όσα ξέραμε ως δεδομένα, αιφνιδιάζοντάς μας και προκαλώντας το έτσι κι αλλιώς αμείωτο ενδιαφέρον μας. Για παράδειγμα: Ξέραμε, και ξέρατε φυσικά, ότι οι διάσημες κυρίες απαιτούν το photoshop προκειμένου να φαίνονται πιο όμορφες, λεπτές και εντυπωσιακές!

1423437310 giuliana-rancic-zoom 63ecc

Κι όμως, υπάρχει και μία celebrity εκεί έξω, η οποία ζητάει από τους μάγους του photoshop το ακριβώς αντίθετο: Δηλαδή να της «βάλουν» κιλά! Αναφερόμαστε στην Giuliana Rancic η οποία τον τελευταίο καιρό δε σταματά να απασχολεί, όχι μόνο με τις φαρμακερές της δηλώσεις αλλά και με την τρομακτικά αδύνατη σιλουέτα της!

giuliana-rancic-photoshop-claims-embed-1 3fc3e

Η φωτογραφία που συζητήθηκε

Κάτι που βέβαια αντιλήφθηκε προφανώς και η ίδια, με αποτέλεσμα στην τελευταία της φωτογράφιση, για το προσωπικό της blog, G, να είναι άλλος άνθρωπος! Μάλιστα, ειδικοί του photoshop ανέλυσαν πόντο πόντο το πρόσωπο και το σώμα της, καταλήγοντας στο συμπέρασμα, ότι η φιγούρα της Giuliana είναι εμφανώς πιο «γεμάτη», τόσο στα ζυγωματικά και τις γωνίες όσο και στους γοφούς.

giuliana-rancic-skinny-golden-globes-2 70fb4

Η τηλεοπτική star, και μάχιμη ρεπόρτερ στο κανάλι E!, δε σταματά να σοκάρει το κοινό με την ολοένα και πιο λεπτή της σιλουέτα, κάνοντας πολλούς να θεωρούν δεδομένο ότι πάσχει από νευρική ανορεξία, κάτι που μάλλον η ίδια φαίνεται να μην παρατηρεί. Πάντως, και μόνο η κίνηση να αλλοιώσει τη φωτογραφία, δείχνει κάτι. Ας ελπίσουμε να το πάρει χαμπάρι σύντομα και να φροντίσει λίγο παραπάνω τον εαυτό της.

Διαβάστε ακόμη:

Aυτή είναι η Esmeralda; Για πρώτη φορά Gosling & Mendes κυκλοφόρησαν με το μωρό τους

Το πρώτο makeup φάουλ της Kim Kardashian είναι γεγονός

Με τέτοια πρόταση γάμου πώς να πει όχι; Το διάσημο μοντέλο επιτέλους ντύνεται νυφούλα!