Ο κακός χαμός: Δύο από τα διασημότερα supermodels του πλανήτη, πλακώθηκαν δημόσια στο ξύλο

Γωγώ Φούντα
Ο κακός χαμός: Δύο από τα διασημότερα supermodels του πλανήτη, πλακώθηκαν δημόσια στο ξύλο

Και όλα αυτά στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

H παρακάτω ιστορία, μπορεί να σας φανεί λίγο απίστευτη, λίγο υπερβολική και λίγο τραβηγμένη από τα μαλλιά-κρατήστε το τελευταίο-αλλά κατά 99% είναι αλήθεια, και όταν τη διαβάσετε θα θέλετε κι εσείς να είναι αλήθεια, γιατί τέτοια περιστατικά γίνονται μια φορά στο τόσο, και προκαλούν τόσο μεγάλο χαμό, που μπορούμε να ασχολούμαστε μαζί τους τουλάχιστον μία εβδομάδα, μη σας πούμε και παραπάνω!

cara-delevingne-poses-for-topshop-holiday-adcampaign-2014-2015 5875a

H Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι λοιπόν, συγκέντρωσε πλήθος προσωπικοτήτων, από το χώρο της showbiz, μη φανταστείτε κι εσείς κανά νομπελίστα, μεταξύ αυτών την Kim Kardashian και την υπόλοιπη οικογένεια, τη Lady Gaga και φυσικά τη αφρόκρεμα του διεθνούς modeling. Το σενάριο αυτό, μπορεί αρχικά να φάνταζε ονειρεμένο, αλλά τελικά από όνειρο έγινε εφιάλτης.

NaomiCampbellUpdosHalfUpHalfDown6353BV61qo5x 7c092

Ο λόγος; Εκεί λοιπόν που η αφρόκρεμα που αναφέραμε παραπάνω, διασκέδαζε σε hot spot των Παρισίων, στο club Castel αν έχει τύχει να πάτε, ξαφνικά, και χωρίς προφανή λόγο ξεκίνησε ένας τρικούβερτος καυγάς ανάμεσα στη Naomi Campbell και την Cara Delevingne! Τα 2 supermodels μάλιστα, λέγεται ότι ήταν τόσο εκνευρισμένες και έξαλλες, που δε δίστασαν να πιαστούν μαλλί με μαλλί-νάτο-κάτι που ήταν άκρως επικίνδυνο για την κόμη της Naomi την οποία πλέον μόνο πλούσια δε λες.

Ως αιτία του καυγά, φέρεται να είναι κάποια άσχημα λόγια που είπε η Cara για την Rihanna, τα οποία έτυχε να ακούσει η Naomi, η οποία πολύ την αγαπάει την RiRi(!), τα πήρε στο κρανίο και επιτέθηκε στη νεαρά. Εκείνη με τη σειρά της αμύνθηκε, την έπιασε από το μαλλί, τη γαζέλα, και της έδωσε να καταλάβει!

Cara-Delevingne-YSL-Foundation-T db0bc

Αυτόπτες μάρτυρες, είπαν ότι η Cara έπινε χαλαρή το ποτό της, όταν η Naomi άρχισε να τη βρίζει εντελώς ξαφνικά. Στη συνέχεια προσπάθησε να την αποφύγει, αγνοώντας τη, αλλά ως γνωστόν, όταν η Naomi θέλει να πλακωθεί στο ξύλο, ο κόσμος να χαλάσει θα το κάνει! Η Dakota Fanning βέβαια, με την οποία η Campbell μιλούσε για αρκετή ώρα μιας και κάθονταν δίπλα δίπλα στο τραπέζι, υποστήριξε ότι πολύ απλά, υπήρχε πολύς κόσμος, ο χώρος ήταν μικρός και ήταν επόμενο να σπρώξεις τον οποιονδήποτε κατά λάθος. Η εκδοχή της ειρηνοποιού απορρίφθηκε αυτομάτως, γιατί πολύ απλά, όπου ακούς Naomi να περιμένεις μώλωπες!

nars-15th-anniversary-naomi-campbell 63b7c

Θα τολμήσουμε να πάρουμε το μέρος της Cara, με κίνδυνο να μας διαβάσει η Naomi και να έρθει να μας κάνει ασήκωτους! Α και κάτι ακόμα: Αφού το τραπέζι ήταν μικρό, γιατί δεν κολλούσατε τσόντα και ένα από δίπλα; Δηλαδή η ελληνική ταβέρνα που το κάνει, τι είναι;

Διαβάστε ακόμη:

Photoshop για να κρύψουν την ανορεξία: Πάχυναν τη star για να μη φανεί το πρόβλημά της

Ο δημιουργός της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς απεβίωσε σε ηλικία μόλις 59 ετών

Με τέτοια πρόταση γάμου πώς να πει όχι; Το διάσημο μοντέλο επιτέλους ντύνεται νυφούλα!

Το μυστικό της Βίκυς Καγιά για τέλειο σώμα ακόμα και στην εγκυμοσύνη