Η Angelina Jolie και η Amal Alamuddin στα μαχαίρια; Τι έχουν να χωρίσουν;

Ερμιόνη Σαρρή
Η Angelina Jolie και η Amal Alamuddin στα μαχαίρια; Τι έχουν να χωρίσουν;

Και εμείς τις θεωρούσαμε... κολλητές

Μία ακόμη κόντρα από τα στενά στης showbiz μόλις βγήκε στη φόρα. Τόσο η Amal Alamuddin όσο και η Angelina Jolie είναι γυναίκες με σθένος και κοινωνικές ανησυχίες. Τις έχουμε δει να παλεύουν για το καλό όλου του κόσμου και να κερδίζουν όλα όσα θέλουν.

Τα πράγματα ακούγονται ρόδινα, αλλά δεν είναι. Οι δύο κυρίες έχουν βγάλει τα ξίφη και η Angie μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα χαρακτηρίζει την κυρία Clooney... υποκρίτρια. Μπορεί οι σύζυγοί τους να είναι δυο καλοί φίλοι, αλλά τα πολιτικά πιστεύω των γυναικών τους είναι αδύνατον να... ταυτιστούν.

angelina-jolie-parenting-21may14-04 1 f74d5

Η Amal βλέπετε λόγω επαγγέλματος έχει υπερασπιστεί ανθρώπους που έχουν καταπατήσει ανθρώπινα δικαιώματα, κάτι που βγάζει εκτός εαυτού την Angie. Η τελευταία μάλιστα απόφαση της κυρίας Clooney να μιλήσει σε γνωστό πανεπιστήμιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την έφτασε στα όριά της και δε δίστασε να τη χαρακτηρίσει υποκρίτρια.

lawyeramal amaluddin dd1c6

Τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα, καθώς και οι δυο τους είναι αρκετά δυναμικές γυναίκες και ελπίζουμε ο George και ο Brad να βάλουν ένα χεράκι βοηθείας. Αν πάλι όχι, βλέπουμε τις εξόδους τους να είναι άκρως αντρική υπόθεση.

140430799rm096-the-american a4a15

Διαβάστε ακόμα:

Την ψώνισε! Διαβάστε τι έκανε η Taylor Swift και αντιπαθήστε την άφοβα

Ο δημιουργός της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς απεβίωσε σε ηλικία μόλις 59 ετών