Πέρασε και δεν άγγιξε! Η ατάκα της Middleton -λίγο πριν τη γέννα- που θα συζητηθεί

Ερμιόνη Σαρρή
Πέρασε και δεν άγγιξε! Η ατάκα της Middleton -λίγο πριν τη γέννα- που θα συζητηθεί

Ας πει το μυστικό της και στις υπόλοιπες!

Το παλάτι βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες καθώς τον επόμενο μήνα ο μικρός George θα υποδεχθεί το αδερφάκι του. Γενικώς, οι Βρετανοί έχουν έναν... έρωτα με τη βασιλική οικογένεια και δεν αμφιβάλλουμε, πως ο Απρίλιος θα είναι γεμάτος χαρές και πανηγύρια.

Η Kate Middleton βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε απορήσει με την παρουσία της. Βρίσκεται παντού και πάντα. Δε χάνει καμία εκδήλωση, ακόμη και αν διακατέχεται από τις μικρές και χαρακτηριστικές για την κατάστασή της ανακατοσούρες. Βέβαια σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν πρέπει να είναι και πολλές.

kate middleton forgets2--z 0c508

Αφού, λοιπόν, η σύζυγος του πρίγκιπα William δεν έχει σταματημό, φόρεσε ένα από τα πιο στιλάτα φορέματά της και βρέθηκε στο Kent. Και εκεί είπε τη φράση, που θα κάνει πολλές γυναίκες (ειδικά στην κατάστασή της) να απορήσουν. «Μερικές φορές ξεχνάω πως είμαι έγκυος», είπε η Kate και συνέχισε να κινείται όπως όλες οι γυναίκες τριγύρω της. Σήκωνε παιδιά, έσκυβε και γενικώς φερόταν λες και η φουσκωμένη της κοιλίτσα βρισκόταν σε άλλο σώμα.

kate middleton forgets--z cf2e3

Μακάρι, λοιπόν, όλες οι γυναίκες του κόσμου να έχουν τόσο καλή εγκυμοσύνη όσο η Kate και τα γνωστά και μη εξαιρετέα συμπτώματα(ας αποφύγουμε τις λεπτομέρειες) να μένουν απλά στη θεωρία. Όσο για εσάς που απορείτε, πώς γίνεται αυτό, ίσως και να πρέπει να πάρετε μερικά tips από την ίδια!

Διαβάστε ακόμα:

Η διάψευση δια στόματος Eva Mendes: Τι συμβαίνει εν τέλει στη ζωή της;

Μήπως την αντιπαθούμε άδικα; Η Κim Kardashian είναι ακομπλεξάριστη και με αποδείξεις