Η πιο συγκινητική πράξη της ημέρας έρχεται από μια star που δε μας... «γέμιζε το μάτι»!

Η πιο συγκινητική πράξη της ημέρας έρχεται από μια star που δε μας... «γέμιζε το μάτι»!

Και μάλιστα δίνει μάθημα ζωής

Οι περισσότερες κυρίες στο μακρινό Hollywood νοιάζονται για δύο πράγματα. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά για την εικόνα τους και τη δόξα! Κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα των περιοδικών και φροντίζουν με κάθε τρόπο να προκαλούν για να βρίσκονται πάντα στο φως της δημοσιότητας.


Τη συγκεκριμένη star την είχαμε στο μυαλό μας ως μια κλασική wannabe πετυχημένη ηθοποιό που έχει βάλει σα σκοπό ζωής να παντρευτεί έναν από τους πιο hot εργένηδες της showbiz που δεν είναι άλλος από τον Ian Somerhalder. Έλα όμως που μας διέψευσε με τον πιο αποστομωτικό τρόπο.

1421354406 ian-somerhalder-nikki-reed-zoom e79a3

Η Nikki με τον Ian


Η Nikki Reed, λοιπόν, είναι πολύ ευαισθητοποιημένη με το θέμα του αυτισμού, καθώς ο αδερφός της διαγνώστηκε με τη διαταραχή αυτή σε ηλικία 2 ετών. Σκοπός της γνωστής ηθοποιού είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει όλο τον κόσμο για τη σοβαρή αυτή διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή καθώς και να διαπεράσει το μήνυμα πως οι άνθρωποι αυτοί είναι σαν όλους εμάς. Έχουν τις ίδιες ανάγκες με όλους εμάς. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τους αντιμετωπίζουμε ως ξεχωριστές-μοναδικές οντότητες και να ακούμε τις επιθυμίες τους.

nikki-reed-brother-autism 47201

Η Νikki με τον αδερφό της


Όσο για τον αδερφό της; Η 26χρονη συγκινεί με τα λόγια της: «Είναι ένα από τα πιο αγαπητά, ειλικρινή, ευαίσθητα και διαφανή παιδιά που έχω γνωρίσει ποτέ. Είναι πραγματικά πολύ έξυπνος και διαθέτει εκπληκτική μνήμη»! Εμείς με τη σειρά μας να της πούμε ένα μεγάλο μπράβο. Μακάρι να παραδειγματιστούν και άλλοι stars και να συμμετάσχουν κι εκείνοι σε καμπάνιες ευαισθητοποίησης.

Διαβάστε ακόμα

Η Έλενα Παπαβασιλείου δεν έχει πια... μυστικά: Δείτε πώς διατηρείται σε τέτοια φόρμα

Βραβείο για το χειρότερο photoshop της δεκαετίας: Η star συνεχίζει να γίνεται ρεζίλι