Οι κακές παρέες της Kate Middleton: Μήπως τελικά η Δούκισσα δεν είναι και τόσο... αθώα;

Οι κακές παρέες της Kate Middleton: Μήπως τελικά η Δούκισσα δεν είναι και τόσο... αθώα;

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό

Την Kate Middleton την έχουμε στο μυαλό μας ως την απόλυτα σεμνή και «καθωσπρέπει» κυρία της Αγγλίας. Βλέπετε ο τίτλος της δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φροντίζει να μην προκαλεί και φυσικά τηρεί κατά γράμμα (ως επί το πλείστον) το πρωτόκολλο του παλατιού.


Τι γίνεται όμως με τις παρέες της; Εκεί τα πράγματα αλλάζουν. Η όμορφη Kate είναι στενή φίλη με την Emma Sayle, η οποία και είναι ιδιοκτήτρια prive sex clubs στα οποία διοργανώνονται τα γνωστά πάρτι... οργίων.

kate2 f2571
kate-middleton-emma-sayle2 bcc72

Ναι, καλά διαβάσατε. Η Emma κρύβεται πίσω από την ιδέα των Killing Kitten, τα οποία και κάνουν... πάταγο σε Αγγλία και Αμερική! Σειρά της Νέας Υόρκης να ζήσει την ομολογουμένως extreme αυτή εμπειρία, μιας και η φιλενάδα της Middleton επεκτάθηκε και στο Μεγάλο Μήλο.

emma-sayle-killing-kittens-tweet 00e00


Όσο για το αν η Kate και ο Williams έχουν επισκεφθεί ένα από τα parties της; Η ίδια το αρνείται κατηγορηματικά. Παρόλα αυτά τόνισε πως η Middleton ήταν θετική με την ιδέα της καθώς και ότι την βρήκε διασκεδαστική. Βρε, βρε ανοιχτό μυαλό που έχει η αγαπημένη μας Δούκισσα!


Διαβάστε ακόμα

Η Έλενα Παπαβασιλείου δεν έχει πια... μυστικά: Δείτε πώς διατηρείται σε τέτοια φόρμα

Πέρασε και δεν άγγιξε! Η ατάκα της Middleton -λίγο πριν τη γέννα- που θα συζητηθεί