Το instagram πήρε «φωτιά» και φταίει η Eva Mendes: Δείτε την πρώτη της φωτογραφία

Ερμιόνη Σαρρή
Το instagram πήρε «φωτιά» και φταίει η Eva Mendes: Δείτε την πρώτη της φωτογραφία

Νέα άφιξη στα social media

Eva Mendes καλωσόρισες στον κόσμο του instagram. Μπορεί οι περισσότεροι πάνω σε αυτή τη γη καθημερινά να διπλοκλικάρουν πάνω σε φωτογραφίες μέχρι να βγει η καρδούλα και να ψάχνουν το ιδανικό μέρος για την πρωινή τους selfie, αλλά η ηθοποιός μέχρι τώρα είχε αντισταθεί στον βομβαρδισμό αυτών των φωτογραφιών.

lr1sbnl60xlc 17d1d

Η μέρα όμως που η Eva Mendes έφτιαξε τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έφτασε. Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, η πρώτη φωτογραφία ανέβηκε και τα likes έπεσαν βροχή. Με μία παιδική της φωτογραφία έκανε το ντεμπούτο της στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και όλοι έτρεξαν να την ακολουθήσουν.

IMG 7616eva 46f7a

Η γλυκιά μανούλα έχει ήδη γύρω στους 90.000 ακόλουθους χωρίς καν να έχει κλείσει ένα 24ωρο. Ο κόσμος την αγαπάει και φυσικά δε θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτή τη φωτογραφία. Με μία μπαντάνα στο κεφάλι και αφέλειες ποζάρει στο φακό όλο νάζι. Όσο για τις μπότες; Θα τις αφήσουμε ασχολίαστες, καθώς τα στιλάτα κορίτσια φαίνονται εν τέλει από... κούνια!

Μέσα από το λογαριασμό της θα ενημερώνει το κοινό της για τα νέα της επαγγελματικά βήματα στο χώρο της μόδας, αλλά εμείς θα την παρακαλούσαμε και για μερικές οικογενειακές στιγμές.

Διαβάστε ακόμα:

Αλά... Jolie: Η σταρ που προσπάθησε να βγει σέξι με απόλυτη αποτυχία

Οι κακές παρέες της Kate Middleton: Μήπως τελικά η Δούκισσα δεν είναι και τόσο... αθώα;