Ποιος να το περίμενε; Συναντήθηκαν στα Oscars και… ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος!

Ποιος να το περίμενε; Συναντήθηκαν στα Oscars και… ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος!

Ιδού το νέο celebrity ζευγάρι! 

Και να που τα Oscars, πέρα από τους μεγάλους νικητές της κινηματογραφικής χρονιάς, μπορούν, κάποιες φορές, να αναδείξουν και... νέους έρωτες. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, Chris Evans και Lily Collins συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο πάρτι του περιοδικού Vanity Fair, για την εν λόγω κινηματογραφική διοργάνωση, και από τότε αποτελούν το νέο ζευγάρι του Hollywood.

ghjik 9dcea


Και μπορεί η σχέση αυτή να είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο και ο φωτογραφικός φακός να μην έχει καταφέρει ακόμα να τους απαθανατίσει μαζί, ωστόσο, οι δυο τους βγαίνουν συχνά παρέα και όλα δείχνουν πως ο περιζήτητος... Captain America δεν είναι πια single, αφού ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα την 25χρονη ηθοποιό και κόρη του Phil Collins. Την πληροφορία έδωσε άτομο από το περιβάλλον τους, που δήλωσε αναλυτικά: «Διασκεδάζουν πολύ όταν βρίσκονται μαζί και απλά θα δουν που θα καταλήξει», βεβαιώνοντας την ύπαρξη του νέου αυτού έρωτα.


Ποια άλλωστε θα μπορούσε να αντισταθεί στον γοητευτικό ηθοποιό, ειδικά, ύστερα από την εξαιρετική εμφάνισή του τη βραδιά των Oscar; Και παρόλο που συνοδευόταν τη φορά εκείνη από την καλύτερή του φίλη, τελικά, βρήκε το χρόνο να πλησιάσει την όμορφη ηθοποιό, που εκείνη τη βραδιά, με το νέο κούρεμα αλλά και το ντύσιμό της, θα... έκλεψε σίγουρα και άλλες καρδιές εκτός από τη δική του.

Οι εμφανίσεις τους την βραδιά των Οscar

lily-collins-hair-24feb15-07 7d182
2399-master-1024-v1 ffb43

Διαβάστε ακόμη:

Chris Martin, μας μπερδεύεις!Μετά την Paltrow, η Jennifer Lawrence & τώρα διάσημη μαμά;

Έχουμε δει πολλές σέξι φωτογραφίσεις, αλλά αυτή τη φορά ομολογούμε ότι σοκαριστήκαμε