Δεν την σταματάει τίποτα! Είναι 6 μηνών έγκυος και δαμάζει τα κύματα κάνοντας surfing!

Δεν την σταματάει τίποτα! Είναι 6 μηνών έγκυος και δαμάζει τα κύματα κάνοντας surfing!

Δραστήρια και… θαρραλέα ακόμα και τώρα!

Πόσο εύκολο θα μπορούσε να είναι, μία γυναίκα που περιμένει ένα παιδί και μάλιστα, βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης, να «σκίζει» τα κύματα με τόσο μεγάλη άνεση; Σίγουρο δεν είναι καθόλου, ωστόσο η Bethany Hamilton έχει ουκ ολίγες φορές αποδείξει τη δύναμη ψυχής και την αποφασιστικότητα που την διακατέχουν. Έτσι και τώρα, παρά την ευαίσθητη κατάσταση στη οποία βρίσκεται, η 25χρονη σέρφερ δεν λέει να μείνει μακριά από το άθλημα που λατρεύει και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να χαλιναγωγεί τα κύματα σε παραλία της Hawaii, με περίσσια άνεση.

bethanyy-hamilton-inline 1 c8046


Η νεαρή αθλήτρια έχει αποδείξει τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για το surfing, αφού, ακόμα και η τρομερή επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία, με αποτέλεσμα να χάσει το χέρι της, όταν ήταν μόλις 13 ετών, δεν στάθηκε εμπόδιο για να συνεχίσει να είναι αφιερωμένη σε αυτό. Έχοντας περάσει λοιπόν... δια πυρός και σιδήρου κατά το παρελθόν, μία... απλή εγκυμοσύνη δεν θα μπορούσε να την κρατήσει μακριά από τη σανίδα της και τα κύματα που τόσο αγαπά.

1426281718 bethany-hamilton-article 93a13


Μάλιστα, η ίδια δήλωσε πως λατρεύει ακόμα περισσότερο να κάνει surfing την περίοδο αυτή που είναι έγκυος, αφού λόγω της συναισθηματικής της ευαισθησίας, μπορεί να απολαμβάνει τον ωκεανό.

bethany hamilton 02 5fc0a

Τουλάχιστον, έχει λίγο καιρό ακόμα να το απολαύσει!

Διαβάστε ακόμη:

Chris Martin, μας μπερδεύεις!Μετά την Paltrow, η Jennifer Lawrence & τώρα διάσημη μαμά;

Μα πόσο ακομπλεξάριστη! Η selfie της Μαρίας Κορινθιού που μας έφτιαξε τη μέρα