Αχ! Η ατάκα του Ryan Gosling που μας έριξε στα πατώματα

Ερμιόνη Σαρρή
Αχ! Η ατάκα του Ryan Gosling που μας έριξε στα πατώματα

Eva τι έχεις να πεις;

O Ryan Gosling περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του. Τα επαγγελματικά του βρίσκονται σε ανοδική πορεία και φυσικά η γέννηση της κορούλας του ήταν το καλύτερο δώρο για αυτόν. Μπορεί ακόμη να μην έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Eva Mendes, αλλά δεν παύουν οι τρεις τους να αποτελούν μία από τις πιο όμορφες οικογένειες της showbiz.

Ο ηθοποιός ανάμεσα στα γυρίσματα και τις οικογενειακές υποχρεώσεις βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευή στο SXSW Film Festival και έκανε μία γλυκιά δήλωση. Μπορεί να μη συνοδευόταν από την καλλονή σύντροφό του, αλλά η ατάκα του για τα δύο κορίτσια του σπιτιού του μας έκανε να... λιώσουμε.«Έχω υπέροχες γυναίκες στη ζωή μου», είπε ο Ryan και πιστεύουμε πως δεν την άφησε και ασυγκίνητη. Τόσο η σύντροφός του όσο και η μικρή Esmeralda τον έχουν «τρελάνει» κανονικότατα.

ryan-gosling-768x1024 8324d 5047b

Όσο να ναι η Eva Mendes έχει κουραστεί πολύ τους τελευταίους μήνες, αφού ο νέος της ρόλος ως μαμά την έχει... εξοντώσει και η δήλωση αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη αναγνώριση για την ίδια. Αλλά και πάλι, όταν ένας άντρας δηλώνει δημόσια τον έρωτά του είναι άξιο αναφοράς. Περιμένουμε, λοιπόν, να δώσει και το μονόπετρο στην καλή του και να επισφραγίσουν την αγάπη τους με τα ιερά δεσμά του γάμου λίαν συντόμως.

rs 634x1024-130328200111-634.RyanEva.ms.032813 56f48 1e975

Διαβάστε ακόμα:

50 αποχρώσεις του Γκρι: Ο Jamie Dornan ξεσπά και βάζει επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους

Τι άλλο θα πάθει πια αυτό το κορίτσι;Το μεγάλο σοκ της Jennifer Aniston