Ρυτίδες, σακούλες, μαύροι κύκλοι: Η selfie της Gwyneth Paltrow που θα κλείσει... στόματα!

Ρυτίδες, σακούλες, μαύροι κύκλοι: Η selfie της Gwyneth Paltrow που θα κλείσει... στόματα!

Τελικά είναι ακομπλεξάριστη και έχουμε τις (κοντινές) αποδείξεις

Gwyneth Paltrow: Ένα όνομα, μια ιστορία! Μέχρι σήμερα την είχαμε στο μυαλό μας ως μια αρκετά προσεκτική star, η οποία προσπαθεί διαρκώς να είναι σε όλα... τέλεια. Προσέχει το σώμα της και τη διατροφή της και φυσικά κάνει τα αδύνατα δυνατά για να δείχνει όσο πιο νέα γίνεται.


Και να που τελικά η Gwyneth είναι τελείως ακομπλεξάριστη. Όχι μόνο έχει ρυτίδες (φαίνεται πως δεν είναι φανατική του Botox) αλλά μάλιστα δε φοβάται να μας τις δείξει. Η διάσημη ηθοποιός, λοιπόν, πέταξε από Αμερική για Hong Kong και με το που πάτησε το ποδαράκι της στο έδαφος είπε να μας ενημερώσει με μια κοντινή της selfie. Οι ρυτίδες, οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοιδεν πτόησαν την star κι έτσι με αυτόν τον τρόπο έκλεισε τα στόματα αυτών που την έκραζαν όλο αυτό το διάστημα πως προσπαθεί να δείξει «παιδούλα» (δεν είναι και λίγο να σε συγκρίνουν διαρκώς με την κατά πολύ νεότερή σου Jennifer Lawrence).

rs 600x600-150314142803-600.Gwyn-jmd-031415 copy 78a4d


Είναι μια γυναίκα σαν όλες εμάς, με τις μικροατέλειές της, οι οποίες φυσικά την κάνουν μοναδική! Εύγε να της πούμε, καθώς με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύει πως το να είσαι ο εαυτός σου είναι τόσο μα τόσο γοητευτικό!

Διαβάστε ακόμα

50 αποχρώσεις του Γκρι: Ο Jamie Dornan ξεσπά και βάζει επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους

Χαμός: Superstar πιάστηκε επ' αυτοφώρω να κάνει χρήση κοκαΐνης! Δείτε τα ντοκουμέντα