Η Uma Thurman μας δείχνει το σώμα της & αποδεικνύει ότι δεν τα πάει καλά με τις πλαστικές

Γωγώ Φούντα
Η Uma Thurman μας δείχνει το σώμα της & αποδεικνύει ότι δεν τα πάει καλά με τις πλαστικές

Κι εμείς της οφείλουμε μία μεγάλη συγνώμη

Δεν έχει περάσει ένας μήνας, από τότε που η Uma Thurman εμφανίστηκε με την πιο αλλόκοτη ίσως εμφάνιση της καριέρας της, κάνοντας πολλούς να υποστηρίξουν ότι η διάσημη ηθοποιός, έχει κάνει τόσες πολλές πλαστικές επεμβάσεις, που πλέον είναι σχεδόν ακατόρθωτο να αναγνωριστεί!

uma-thurman-bikini-st-barts-vacationu200B-02 858c2

Μάταια η ίδια προσπαθούσε να μας πείσει ότι όλα ήταν θέμα μακιγιάζ, και πως μαζί με τον make up artist που την είχε αναλάβει, απλά προσπάθησαν να κάνουν κάτι πιο extreme και διαφορετικό. Ομολογούμε, ότι παρόλο που χτυπιόταν γιατί την έπνιγε το δίκιο, εμάς τουλάχιστον δεν μας είχε πείσει.

uma-thurman-bikini-st-barts-vacationu200B-03 77578

Αλλά να, που τελικά αντιληφθήκαμε ότι οφείλουμε μία μεγάλη συγνώμη στην Uma μιας και οι τελευταίες της φωτογραφίες με μαγιό, έκλεισαν πολλά στόματα, μαζί και τα δικά μας. Όχι, η διάσημη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών, δεν παρουσίασε κάποιο εξωπραγματικό θέαμα, και αυτή είναι η ουσία στην προκειμένη.

uma-thurman-bikini-st-barts-vacationu200B-07 5daa8

Με το κορμί της να είναι καλλίγραμμο όπως πάντα, μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ακόμη κι αν τα χρόνια περνούν, έχοντας όμως τη φυσιολογική χαλάρωση και τις ατέλειες που έχει μία γυναίκα που δεν είναι πια 18 ετών, και δεν έχει κάνει λιποαναρροφήσεις και λιπογλυπτικές, όχι γιατί δεν έχει τα χρήματα αλλά γιατί δε θέλει, απήλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα με τα παιδιά της, αποδεικνύοντας αυτό που όλες γνωρίζουμε, αλλά καμία δεν εφαρμόζει: Το να νιώθεις άνετα με τη εμφάνισή σου, και να έχεις συμβιβαστεί με αυτή, είναι πολύ πιο σημαντικό από το να προσπαθείς να την αλλοιώσεις.

uma-thurman-bikini-st-barts-vacationu200B-15 8f23a
uma-thurman-bikini-st-barts-vacationu200B-01 dfb29

Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς!

Διαβάστε ακόμη:

Ε όχι! Η εικόνα της Victoria Beckham είναι πλέον ανησυχητική

Προβλήματα στον παράδεισο: Παίρνει διαζύγιο το πιο αγαπημένο ζευγάρι στο Hollywood;

Oι φωτογραφίες της ντροπής: Δείτε την Kylie Jenner άβαφη και δυστυχώς... παραμορφωμένη