Ποιος μίλησε για το απόλυτο θηλυκό; Η άγνωστη πλευρά της Blake Lively θα σας εντυπωσιάσει

Ερμιόνη Σαρρή
Ποιος μίλησε για το απόλυτο θηλυκό; Η άγνωστη πλευρά της Blake Lively θα σας εντυπωσιάσει

Μα πόσο τυχερός είναι αυτός ο Ryan τελικά

Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως εμείς οι γυναίκες είμαστε περίεργα πλάσματα. Όταν είμαστε αγχωμένες παίρνουμε την τσάντα μας και αλωνίζουμε τα πολυκαταστήματα ή μερικές φορές κλεινόμαστε στο σπίτι μας και ζητούμε την απόλυτη απομόνωση. Ούτε και εμείς δηλαδή δε γνωρίζουμε τι θέλουμε και πώς το θέλουμε.

Η Blake Lively, λοιπόν, μίλησε στο περιοδικό «The Oprah» και πραγματικά μας εντυπωσίασε. Είναι μανούλα εδώ και δύο μήνες και ζει το μεγάλο έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της Ryan Reynolds. Στην ερώτηση, λοιπόν, για το πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο της (όσο μπορεί να είναι αυτός βέβαια) και τι προτιμάει να κάνει ώστε χαλαρώνει από το δύσκολο καθημερινό της πρόγραμμα, η απάντηση ήταν κάπως... ξεκαρδιστική.

98d0da16e932b4ff4d1f4f282e6dd2da d6b39

Η ευτυχής μανούλα αποκάλυψε, ότι λατρεύει να φτιάχνει... μηχανές(μία νέα εκδοχή του Μπομπ ο Μάστορας), όταν το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο και όχι... cupcakes. Και εκεί που περιμέναμε να ακούσουμε, ότι παίρνει την τσάντα της και οδηγείται προς κάποιο spa, αυτή μας εντυπωσίασε. Βέβαια υπάρχουν και φορές που αφήνει κάτω τις τανάλιες και τους γρύλους για να πιάσει τις... βελόνες του πλεξίματος. Είναι βλέπετε πια στη μέση και η μικρή της πριγκίπισσα, που ένα σκουφάκι δια χειρός μαμάς θα το χρειάζεται.

rs 634x1024-141020184910-634.Blake-Lively-Ryan-Reynolds-Angel-Ball.ms.102014 fe0ba

Από ότι καταλάβατε, λοιπόν, η σέξι Blake μπορεί να μεταμορφωθεί σε γνήσια νοικοκυρά και alternative θηλυκό(αντράκι θα λέγαμε καλύτερα) στο πι και φι. Να είναι καλά ο Ryan, που της έμαθε τι έστι φόρμα εργασίας.

634.ab.ryan.050712 f1729

Διαβάστε ακόμα:

Η Irina Shayk άφησε πίσω της συντρίμμια: Δείτε τι δηλώνει η αδερφή του Christiano Ronaldo

Καλέ πόσο μεγάλωσε: Η Suri Cruise δεν είναι πια το μικρό χαριτωμένο κοριτσάκι που ξέραμε