Παντρεύεται το πιο sexy ζευγάρι του Hollywood και σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Παντρεύεται το πιο sexy ζευγάρι του Hollywood και σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Μετά από μόλις 8 μήνες σχέσης

«Το γοργόν και χάριν έχει» λένε και μάλλον αυτό το γνωμικό το γνωρίζουν πολύ καλά οι δύο αστέρες του Hollywood. Παρόλο που είναι μαζί μόλις 8 μήνες, πήραν τη μεγάλη απόφαση. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά να ανέβουν χεράκι-χεράκι τα σκαλιά της εκκλησίας.


Ο λόγος για τον Ian Somerhalder και τη Nikki Reed. Το sexy ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο μετά από μόλις 6 μήνες σχέσης. Σύντομα, λοιπόν, θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και σας έχουμε τις πρώτες πληροφορίες. Σύμφωνα με το 'Life & Style' ο πρωταγωνιστής του «Vampire Diaries» ζήτησε από την σύντροφό του να παντρευτούν στη Νότια Αμερική, καθώς εκεί θα βρίσκεται για τα γυρίσματα της σειράς και επιπλέον εκεί μένει όλη του η οικογένεια (με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια). Η Nikki δε θα μπορούσε να του το αρνηθεί και όπως καταλαβαίνετε ήδη έκλεισε το... μέρος. Η τελετή θα γίνει σε εξωτερικό χώρο και στη χαρά τους θα παρευρίσκονται όλοι οι φίλοι και συγγενείς τους.

ian-somerhalder-435 b7496


Παρόλο που στην αρχή η Reed είχε ζητήσει να τελεσθεί σε στενό κύκλο (Μην ξεχνάμε πως αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος της, μιας και το 2011 είχε παντρευτεί τον Paul McDonald) τελικά υποχώρησε και δέχτηκε την επιθυμία του Ian για ανοικτό γάμο. Η ημερομηνία δεν έχει ακόμα οριστεί αλλά σύμφωνα με πηγές του περιοδικού ο γάμος θα γίνει πολύ σύντομα.

nikki-reed-ian-somerhalder-wedding 67ef8


Άντε με το καλό! Ελπίζουμε η Nina Dobrev να πάρει την είδηση αυτή χαλαρά...

Διαβάστε ακόμα

Έκανε (πάλι) αυξητική στήθους η Victoria Beckham; Οι φωτογραφίες που την «καίνε»

Έγκυος στο πρώτο της παιδί μία από τις πιο όμορφες stars