Mία μεγάλη συγνώμη στην Kylie Jenner: Βρέθηκε star που είναι ακόμα πιο... παραμορφωμένη

Γωγώ Φούντα
Mία μεγάλη συγνώμη στην Kylie Jenner: Βρέθηκε star που είναι ακόμα πιο... παραμορφωμένη

Και δυστυχώς επίσης νεαρή

Oμολογούμε ότι το έχουμε παρατραβήξει! Α όλα κι όλα. Πώς είναι δυνατόν να επικρίνουμε σχεδόν καθημερινά εκείνο το αθώο και σεμνό παιδί την Kylie Jenner, σαν να είναι η μοναδική νεαρά που ξεστράτισε, και έχει πλακωθεί στις πλαστικές επεμβάσεις, προφανώς με σκοπό να μην αναγνωρίζεται σε περίπτωση που κάνει έγκλημα. Κι όμως, οφείλουμε μία μεγάλη συγνώμη στη διάσημη έφηβη, μιας και ανακαλύψαμε μία ακόμη διάσημη νεαρά, η οποία την κοντράρει στα ίσα!

26B7B49200000578-2999128-Her big night The 26 year old actress nabbed the top spot on the-a-18 1426609226495 1f43c

Αναφερόμαστε στην Rumer Willis, κόρη του Bruce (τον οποίο αγαπάμε) και φυσικά της Demi Moore! Η 26χρονη Rumer που λέτε, συμμετέχει στην καινούρια σεζόν του Dancing With The Stars, το οποίο έκανε πρεμιέρα χθες, και όπως ήταν φυσικό σύσσωμη η οικογένεια, ήταν εκεί για να τη στηρίξει.

26BB06C100000578-2999128-image-m-27 1426632240969 92f23

Εκτός από τους γονείς της, ήταν εκεί και οι αδερφές της Scout και Tallulah, καθώς επίσης και η σύζυγος του Bruce, Emma Heming, οι οποίοι δε σταμάτησαν να φωνάζουν και να χειροκροτούν! Βέβαια, αυτό που μας τράβηξε την προσοχή, δεν ήταν η καταπληκτική απόδοση της Rumer, η οποία για την ιστορία βγήκε πρώτη στη βαθμολογία, αλλά το... παραμορφωμένο της πρόσωπο, το οποίο θύμιζε ελάχιστα εκείνο που είχε παλιά!

Εκτός του ότι τα χαρακτηριστικά της φαίνονταν τραβηγμένα, και τα ζυγωματικά παραφουσκωμένα, τα δόντια της έβγαζαν μάτι ότι... σίγουρα δεν ήταν δικά της! Και είναι μόλις 26 ετών. Ας ελπίσουμε να μείνει σε αυτές τις παρεμβάσεις, γιατί αλλιώς εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Θα αφήσουμε την Kylie και θα πιάσουμε αυτή!

Διαβάστε ακόμη:

Έκανε (πάλι) αυξητική στήθους η Victoria Beckham; Οι φωτογραφίες που την «καίνε»

Ποιος μίλησε για το απόλυτο θηλυκό; Η άγνωστη πλευρά της Blake Lively θα σας εντυπωσιάσει

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει το μυστικό της για άψογο σώμα και επιδερμίδα!