Το sexy διάσημο ζευγάρι μόλις αρραβωνιάστηκε: Τέτοιο δαχτυλίδι σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί!

Το sexy διάσημο ζευγάρι μόλις αρραβωνιάστηκε: Τέτοιο δαχτυλίδι σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί!

Μην περιμένετε να δείτε μονόπετρο...

Μέσα στον πανικό του Hollywood (βλέπε χωρισμούς, απιστίες, τσακωμούς, ξεκατινιάσματα) είναι ωραίο να βλέπεις πως υπάρχουν και αγαπημένα ζευγάρια που πάνε κόντρα στο ρεύμα! Και ναι, λοιπόν, μετά από δύο χρόνια σχέσης, οι δύο ηθοποιοί αρραβωνιάστηκαν.


Ο Peter Facinelli και η Jaimie Alexander γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του 'Nurse Jackie' και άρχισαν να βγαίνουν το Νοέμβριο του 2014. Από τότε είναι αχώριστοι και να που... σύντομα θα ανέβουν χεράκι-χεράκι τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Twilight star (να σας θυμίσουμε πως είχε υποδυθεί τον Carlisle Cullen στην πετυχημένη σειρά ταινιών) έκανε τη διαφορά.

peter-facinelli-jaimie-alexander-engaged f71ad


Το δαχτυλίδι που χάρισε στην καλή του είναι κάτι παραπάνω από ξεχωριστό. Όχι δεν είναι ένα τεράστιο μονόπετρο σαν αυτά που μας έχουν συνηθίσει οι άλλοι stars. O Peter, λοιπόν, δώρισε στην Jaimie ένα δαχτυλίδι που απεικονίζει έναν ελέφαντα. Η όμορφη σύντροφός του έτρεξε και δημοσίευσε φωτογραφία του στα social media σημειώνοντας μάλιστα τα εξής: "Elephants are our thing. Patience, strength + wisdom. Thank u to my thoughtful luv @peterfacinelli."

jaimie-alexander-ring 12c10


Δεν ξέρουμε αν θα της χαρίσει και μονόπετρο, πάντως αυτό το δαχτυλίδι κρύβει περισσότερα μηνύματα από ένα... διαμάντι. Και για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο. Ο διάσημος ηθοποιός της έκανε πρόταση γάμου πάνω στο Empire State Building!

jaimie-alexander-proposal b826c

Lucky you, Jaimie. Με το καλό και ο γάμος!

Διαβάστε ακόμα

Η τρυφερή μαμά Shakira δείχνει που έμοιασε ο νεογέννητος γιος της με την πιο γλυκιά φωτό

Γυναίκες όλου του κόσμου ενωθείτε! Ο πιο σέξι άντρας του Hollywood είναι πλέον ελεύθερος