Μας αποτελείωσε! Η φωτογραφία «χτύπημα» της Δούκισσας Νομικού για όλες τις γυναίκες

Ερμιόνη Σαρρή
Μας αποτελείωσε! Η φωτογραφία «χτύπημα» της Δούκισσας Νομικού για όλες τις γυναίκες

Κρατηθείτε!

Μα τι όμορφη μέρα η σημερινή. Ξυπνήσαμε, ανοίξαμε τα παράθυρα και ναι ο ήλιος είναι εδώ. Βλέπετε δε γινόταν να απουσιάζει από την πρώτη ημέρα της Άνοιξης και για αυτό τον ευχαριστούμε πολύ. Και ενώ η διάθεσή μας ήταν τόσο καλή, ρίξαμε ένα βλέφαρο στα social media και η Δούκισσα Νομικού βάλθηκε να μας τη χαλάσει(με την καλή έννοια πάντα).

Μία φωτογραφία «πλήγμα» για όλες εμάς τις γυναίκες ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο instagram η Δούκισσα και δε σας κρύβουμε, πως το δάκρυ ήταν προ των πυλών. Επισκέφτηκε το νέο κατάστημα της Pink Woman στη Γλυφάδα και το αποτέλεσμα είναι μπροστά στα μάτια σας. Οι τσάντες γέμισαν και η χαρά της ήταν εμφανώς μεγάλη. Και ποια από εμάς δε θα ήθελε να ήταν στη θέση της και να γυρίζει στο σπίτι με τόσες τσάντες; Ψώνια και ξανά ψώνια! Είναι άλλωστε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της εταιρείας και όπως ήταν φυσικό δεν άντεξε στα νέα και πολύχρωμα σχέδιά της.

IMG 7673PINKDOUK 8a13e

Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε τη φυσική της ομορφιά, καθώς τα λόγια είναι περιττά. Έκανε το shopping therapy της χωρίς μακιγιάζ και φυσικά πρέπει όλοι να μαγνητίστηκαν από αυτό το βλέμμα. Εμείς τώρα τι να πούμε; Δούκισσα μας έκανες την καρδιά... περιβόλι.