Μας έκανε να ζηλέψουμε! Το απίστευτο εσωτερικό του νέου… παλατιού της Kylie Jenner

Μας έκανε να ζηλέψουμε! Το απίστευτο εσωτερικό του νέου… παλατιού της Kylie Jenner

Η 17χρονη Kylie ζει στην κυριολεξία, μια βασιλική ζωή!

Η μικρότερη των αδερφών Kardashian- Jenner, Kylie, σε λίγο καιρό ενηλικιώνεται και ήδη από τώρα, κάνει όλες τις κατάλληλες προετοιμασίες -για να μην χάνει και πολύτιμο χρόνο- ώστε ευθύς αμέσως, μόλις κλείσει τα 18 να ανοίξει τα «φτερά» της και να φύγει μακριά από τη μαμά Kardashian. Σημαντική προϋπόθεση για την εκπλήρωση του στόχου αυτού, αποτελεί σίγουρα και η εύρεση μιας κατοικίας, για το οποίο εδώ και καιρό η προνοητική Kylie έχει φροντίσει, αγοράζοντας μία... έπαυλη αξίας... μόλις 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων.


Και τώρα, ήρθε η ώρα να μοιραστεί με τους άπειρους θαυμαστές της, την πρώτη φωτογραφία από το εσωτερικό του υπερπολυτελούς αυτού συγκροτήματος, που βρίσκεται στη γειτονία Oaks του Calabasas στο Los Angeles και κοντά στα σπίτια των αδερφών της, Kourtney και Khloe. Η 17χρονη σταρ, ανέβασε στις προσωπικές της σελίδες στα social media τη φωτογραφία, δείχνοντάς μας το μελλοντικό της σαλόνι, αφού ακόμα το... παλάτι της δεν έχει επιπλωθεί. Ωστόσο, η πολυτέλειά του δεν κρύβεται, ειδικά αν κρίνουμε από το τεράστιο τζάκι και τους αρχοντικούς πολυελαίους.

26E0A19100000578-3005867-Spreading her wings Kylie Jenner has flocked from her mother Kri-a-1 1426974489801 0adc2


Η Kylie είναι ενθουσιασμένη με τη νέα αυτή αγορά της, και δεν δίστασε να εκφράσει τη χαρά της, γράφοντας: «Υπάρχουν τόσες δουλειές ακόμα να γίνουν. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη!». Και ποια δεν θα ήταν άλλωστε πανευτυχής στη θέση της;

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως να το ξανασκεφτούν; Πήραν διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου για 2η φορά!

Δεν το πιστεύουμε! Η Angelina Jolie αγνώριστη στα 18 της ποζάρει ως μοντέλο