Τι άλλο θα ακούσουμε; Η νέα δήλωση της Eva Mendes που μας εξόργισε

Ερμιόνη Σαρρή
Τι άλλο θα ακούσουμε; Η νέα δήλωση της Eva Mendes που μας εξόργισε

Και εσάς... σίγουρα!

Δεν έχουν περάσει ούτε τρία 24ωρα από τότε που η Eva Mendes μας απαγόρευσε να φοράμε τις φόρμες μπροστά στο σύντροφό μας. Δεν είναι καθόλου σέξι, σύμφωνα με την ηθοποιό, και αν θέλουμε η σχέση μας να μείνει πάντα δυνατή, καλύτερα να τις κρατήσουμε μόνο για το γυμναστήριο. Αυτό, λοιπόν, ας το καταπιούμε.

Η νέα της δήλωση όμως μας φαίνεται κάπως πρωτάκουστη και δε μας βρίσκει καθόλου σύμφωνες. Μα είναι δυνατόν να χαρακτηρίζει τα τζιν ως άβολα; Εντάξει, αν τα συγκρίνουμε με τα κολάν, ναι είναι. Γενικώς, όμως είναι ένα κομμάτι παντός καιρού και οι περισσότερες γυναίκες το υιοθετούν στις εμφανίσεις τους. Διαφωνείτε; Είναι το ρούχο που το φοράς το πρωί στο γραφείο και με το ίδιο σε βρίσκει το ξημέρωμα σε κάποιο κλαμπ της πόλης.

634.eva.ls.21413 104c8

Και μάλιστα δεν τα λέει αυτά τυχαία, καθώς τονίζει ότι η ίδια επιλέγει το τζιν της μόνο όταν τα υπόλοιπα ρούχα και ειδικά οι φούστες της είναι για πλύσιμο. Συγνώμη, αλλά είμαστε οι μόνες που κάνουμε το αντίθετο; Να προτιμάς μία φούστα από το άνετο boyfriend τζιν σου;

3-Street-Style-Eva-Mendes 23d00

Τι να πούμε, κάτι θα ξέρει, αλλά και εμείς δηλώνουμε την αντίθεσή μας δίχως ντροπή. Αγαπάμε τα τζιν και δεν το κρύβουμε! Μπορεί να μην είναι σέξι όπως μία στενή midi φούστα, αλλά στο θέμα άνεση δε δεχόμαστε... κουβέντα!

ffn mendes eva teach 041713 51070874 0 668e1

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος μίλησε για περασμένα μεγαλεία; Η Cindy Crawford ετοιμάζει σέξι φωτογράφιση

Δε θα πιστεύετε πόση ώρα παίρνει στην Kylie Jenner να «φουσκώσει» τα χείλη της!