Η δήλωση της Mila Kunis για το σεξ με τον Ashton Kutcher που θα προκαλέσει

Ερμιόνη Σαρρή
Η δήλωση της Mila Kunis για το σεξ με τον Ashton Kutcher που θα προκαλέσει

Τι συμβαίνει άραγε μεταξύ τους;

Πολλές μαμάδες(και οι μπαμπάδες ίσως) θα βρουν παρηγοριά στις νέες δηλώσεις της Mila Kunis. Βλέπετε τα λαμπερά ζευγάρια να περπατάνε στο κόκκινο χαλί, να είναι πάντα χαμογελαστοί και ξεκούραστοι και απορείτε, αν είστε οι μοναδικοί γονείς που δεν ηρεμείτε ποτέ.

Και ποιος δεν μπορεί να παραδεχτεί, πως η Mila Kunis είναι σέξι. Μπορεί, λοιπόν, το σεξαπίλ της να μη χάθηκε ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αυτό όμως δε σημαίνει πως η ηθοποιός είναι όπως... παλιά. Όλοι οι φίλοι του ζευγαριού τους έδωσαν τα tips για μία επιτυχημένη σχέσης και η ίδια μαζί με τον Ashton Kutcher προσπαθούν να τα τηρούν ανελλιπώς.

26EE0D2300000578-3009520-Oh baby Mila Kunis admits thinking about son Wyatt during sex wh-m-2 1427209091088 7aebd

Και ναι , λοιπόν, το διάσημο ζευγάρι μπορεί να περνάει μερικές ώρες μόνο του και να θυμάται τα παλιά (ξέρετε τώρα), αλλά η νέα μανούλα δεν μπορεί να βγάλει ούτε κατά τη διάρκεια του σεξ από το μυαλό της τη μικρή Wyatt. Και όμως, αυτή είναι η αλήθεια και η ηθοποιός την ξεστόμισε στην τελευταία της συνέντευξη στο «The Late Show». Η μικρή τους πριγκίπισσα είναι όλη της η ζωή και την έχει συνέχεια έγνοια. Ούτε όταν αφήνεται στα χάδια του συζύγου της δεν ηρεμεί!

26E9CE8200000578-3009520-image-a-7 1427209245509 00069

Δεν μπορεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, αυτή την περίοδο να ξεχωρίσει τη μητρότητα από την άλλη της πλευρά, αυτή της σέξι συζύγου (έτσι πια πρέπει να τη λέμε). Όλα αυτά της φαίνονται τόσο πρωτόγνωρα και δεν μπορεί ούτε στις πιο προσωπικές τις στιγμές να... χαλαρώσει.

Διαβάστε ακόμα:

Πιο sexy από ποτέ: Δείτε τη Gisele στη φωτογράφιση για τη νέα σειρά εσωρούχων της!

Ποιος μίλησε για τον Casper; Η Jennifer Lopez ανήκει αλλού...