Η Amal Alamuddin τελικά δεν είναι η... «τέλεια γυναίκα» και σας αποδεικνύουμε γιατί!

Η Amal Alamuddin τελικά δεν είναι η... «τέλεια γυναίκα» και σας αποδεικνύουμε γιατί!

Δε θα θέλατε να είσαστε στη θέση του George Clooney

H Amal Alamuddin κατάφερε αυτό που άλλες κυρίες προσπαθούν χρόνια ολόκληρα. Μέσα σε λίγους μόλις μήνες έγινε η νέα αγαπημένη μας star του Hollywood. Το όνομά της φιγουράρει σε όλα τα εξώφυλλα κι οι paparazzi την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Ήπιων τόνων, μορφωμένη, classy και φυσικά super cool, η Αlamuddin κέρδισε ολοκληρωτικά την καρδιά του Clooney.


Μήπως όμως τελικά τα πράγματα δεν είναι όσο... ονειρικά φαίνονται;


Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο George περνά ένα Γολγοθά. Η σύζυγός του τον έχει αναγκάσει να ακολουθεί αυστηρή δίαιτα, μιας και όπως λέγεται ανησυχεί για την υγεία του. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός το έχει ρίξει στις σαλάτες και έχει κόψει τελείως το αλκοόλ (πρωτόγνωρο για τον Clooney).

amal2 7a747


Σε πρόσφατη μάλιστα έξοδό τους στο Patsy's Italian Restaurant, παρέα με την μητέρα του Nina, ο George έφαγε μόνο σαλάτα, τη στιγμή που οι άλλες δύο κυρίες απήλαυσαν τα ζυμαρικά τους ανενόχλητες.

FFN Clooney George KET 030815 516733191 63792

Και αν νομίζατε πως ο Clooney έχει μπει σε αυστηρό πρόγραμμα επειδή πραγματικά το θέλει πλανάστε. Λέγεται πως η Amal είναι control freak και δεν τον αφήνει σε ησυχία. Αχ καημένε, ελπίζουμε να μην κάνεις σύντομα... μπαμ.

Διαβάστε ακόμα

Ξανά μαζί; Το φρεσκοχωρισμένο ζευγάρι «πιάστηκε στα πράσα» και σας έχουμε τις φωτογραφίες

Για αυτόν έκανες τις πλαστικές;Η Renee Zellweger σε μια σπάνια εμφάνιση με το σύντροφό της