Έφτιαξε τα δόντια της και έγινε άλλος άνθρωπος: Ποια star το... παράκανε;

Γωγώ Φούντα
Έφτιαξε τα δόντια της και έγινε άλλος άνθρωπος: Ποια star το... παράκανε;

Bρε κορίτσι μου, τι στόμα είναι αυτό;

Το έχουμε δηλώσει πολλές φορές: Είμαστε πολύ υπέρ οποιασδήποτε παρέμβασης, στην εμφάνιση πάντα, η οποία θα κάνει τον εκάστοτε να αισθανθεί καλύτερα με τον εαυτό του. Αλλά προσοχή. Όταν λέμε αισθητική επέμβαση, εννοούμε κάτι το οποίο να βελτιώνει και όχι να παραμορφώνει. Διότι δυστυχώς η υπερβολή, δε βγήκε ποτέ σε καλό.

amber-rose-teeth-copy 9c4d7

Aυτό ακριβώς που έκανε και η Amber Rose, η οποία έχει βαλθεί να ξεπεράσει σε... βλακεία ακόμα και την Kim Kardashian, και ομολογούμε ότι μέχρι στιγμής τα πηγαίνει μια χαρά. To διάσημο μοντέλο που λέτε, εκτός από τις αμέτρητες selfies που ανεβάζει τελευταία, όλες προκλητικές στο σύνολο τους, έκανε και μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, η οποία μάλλον δεν της βγήκε όπως ακριβώς ήλπιζε.

seven 5e9f3

Όχι μην ταράζεστε, η Amber δε ντύθηκε, αλλά πολύ απλά άλλαξε οδοντοστοιχία! Ουσιαστικά έβαλε θήκες, ή κάτι τέτοιο υποθέτουμε αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, το οποίο δυστυχώς δεν είναι και η επιτομή του natural! Ειλικρινά, τόσο... χτιστό και λαμπερό χαμόγελο, είχαμε να δούμε από την εποχή που ο Ross Geller είχε ξασπρίσει τα δόντια του για να βγει ραντεβού.

ross-friends-teeth-whitening bb320

Θυμάστε;

Και να σκεφτεί κανείς ότι πήγε και στην καλύτερη του είδους. Αλλά από την άλλη, κι αυτή ό, τι της ζήτησαν έκανε! Και μη χειρότερα λέμε εμείς.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς είπατε; Η μεγαλύτερη-γυναικεία- κόντρα του Hollywood μόλις έλαβε τέλος

Η Κατερίνα Καινούργιου εύχεται στην Κατερίνα Ζαρίφη με τον πιο γλυκό τρόπο

Η Amal Alamuddin τελικά δεν είναι η... «τέλεια γυναίκα» και σας αποδεικνύουμε γιατί!