Η Angelina Jolie δέχτηκε «επίθεση» μετά την ανακοίνωση για την αφαίρεση των ωοθηκών της

Ερμιόνη Σαρρή
Η Angelina Jolie δέχτηκε «επίθεση» μετά την ανακοίνωση για την αφαίρεση των ωοθηκών της

Δείτε τι συνέβη

Μία εξομολόγηση που μας συγκλόνισε όλους. Ύστερα από τη διπλή μαστεκτομή, η ηθοποιός αναγκάστηκε να αφαιρέσει και τις ωοθήκες της , θέλοντας να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Μία εξέταση που γέμισε τρόμο τους Brangelina και οδήγησε την Angelina Jolie για ακόμη μία φορά στο χειρουργείο. Και ενώ η ίδια μέσα από τη δήλωση της αυτή θέλησε να ενημερώσει όλο τον κόσμο για τη νόσο που λέγεται καρκίνος, η πρώτη διαδικτυακή «επίθεση» ήρθε στην επιφάνεια.

Η αρθογράφος Katie Hopkins μέσα από ένα tweet της έγινε αρκετά επικριτική και ειρωνική απέναντι στην Angie, δημιουργώντας πανικό στο διαδίκτυο. «Αντζελίνα Τζολί. Η αυταρέσκεια έρχεται ακόμα πιο κοντά. Αφαίρεση οργάνων για να μεγιστοποιήσει το προσδόκιμο ζωής. Τι έχει σειρά; Τα πνευμόνια;», έγραψε και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Λίγοι ήταν αυτοί που συμφώνησαν μαζί της βέβαια, κάτι που ήταν αναμενόμενο.

27009A6800000578-0-image-a-6 1427359560600 7e781

Η ίδια μετά από τα τόσα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, πόσταρε μία φωτογραφία της ηθοποιού την ώρα που... καπνίζει και θέλοντας να ηρεμήσει τα πράγματα έγραψε: «Αυτό θέλω να πω. Γεμίστε τα παπούτσια σας με κήρυγμα και όχι τα πνευμόνια σας με πίσσα»

27009A6000000578-0-image-a-7 1427359600212 1c4c7

Η απάντηση της Angie αναμένεται και δε νομίζουμε πως θα είναι και τόσο... ευγενική. Τα θέματα υγείας είναι τόσο λεπτά και μόνο ειρωνεία και κακεντρεχή σχόλια δε χωράνε.

Διαβάστηκε ακόμα:

Η Κατερίνα Καινούργιου εύχεται στην Κατερίνα Ζαρίφη με τον πιο γλυκό τρόπο

Είστε σίγουροι ότι το αντέχετε; Η Miley Cyrus μας έδωσε την πιο αηδιαστική φωτογραφία ever