Noμίζατε ότι αυτή ήταν η πιο γυμνή εμφάνιση της Rita Ora; Σας έχουμε κάτι καλύτερο

Γωγώ Φούντα
Noμίζατε ότι αυτή ήταν η πιο γυμνή εμφάνιση της Rita Ora; Σας έχουμε κάτι καλύτερο

Μα γιατί βρε κορίτσι μου;

Θυμάστε την Rita Ora στο πάρτι των Oscars, που εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή, με το γνωστό see-through φόρεμα, προκαλώντας αντιδράσεις και γράφοντας ιστορία ως μία από τις πιο προκλητικές και κακόγουστες εμφανίσεις του θεσμού;

rita-ora-wardrobe-malfunction-0 f0c6c

Ε λοιπόν η διάσημη τραγουδίστρια για λίγο ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά, μιας και θεώρησε ότι δεν μας τα έδειξε όλα εκείνη τη βραδιά, και είπε να μη μας αφήσει παραπονεμένους.

rita-ora-wardrobe-malfunction-4 4e4e6

Η νέα της εμφάνιση λοιπόν, είναι ακόμα πιο γυμνή και κακόγουστη, καθώς ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε την Τετάρτη στο Λονδίνο, με ένα, επιτρέψτε μας να πούμε, πολύ κακό outfit. Και βινύλ, και see-through και γυαλιστερό γουνάκι και όλα μαζί!

rita-ora-wardrobe-malfunction-5 56c6b

Αναρωτηθήκαμε τι μπορεί να έπαθε, ή τι μπορεί να ήθελε να δείξει ή να πει, αλλά βρε Rita μου, θεωρούμε ότι όταν είσαι star και ξέρεις τι σου πηγαίνει και τι όχι, δεν κάνεις τέτοια ατοπήματα. Και τελοσπάντων, να είχε ωραίο στήθος να το δείξει. Τώρα γιατί; Rita-κι μου, έχεις άλλα πιο δυνατά σημεία βρε κορίτσι μου. Το στήθος σου σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά, γ' αυτό ντύστο!

rita-ora-wardrobe-malfunction-6 87c1e

Διαβάστε ακόμη:

Η Kim «έφαγε πόρτα»: Ποια νεαρή star αναδείχθηκε επιστημονικά ως το απόλυτο κορμί;

Μήπως τελικά δεν είναι τόσο τέλεια; Δείτε την Jessica Alba με μαγιό και χωρίς... ρετούς!

Πώς απέκτησε μέση-δαχτυλίδι; Τα tips της Khloe Kardashian που τη βοήθησαν να αδυνατίσει!