Απίστευτο κι όμως, αληθινό: Η πρώτη της εμφάνιση στα Oscars κόστιζε μόλις… 6 δολάρια!

Απίστευτο κι όμως, αληθινό: Η πρώτη της εμφάνιση στα Oscars κόστιζε μόλις… 6 δολάρια!

Είναι απλή και της αρέσει! 

Είναι αναμφίβολο, ότι όταν είσαι μία σχετικά νέα ηθοποιός, και καλείσαι να παραβρεθείς στα Oscars, δεν επιλέγεις να βάλεις και ό, τι εντυπωσιακότερο αλλά και ακριβότερο υπάρχει, και σίγουρα όχι τις δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Ούτως ή άλλως, όσο κι αν προσπαθήσεις, τη δόξα από τα πρωτοκλασάτα ονόματα της βραδιάς εκείνης, δεν θα την κλέψεις. Κάπως έτσι μάλλον σκέφτηκε και η Eva Mendes, η οποία στην πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, πριν... 14 χρόνια, επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα αξίας... μόλις 6 δολαρίων!


Το 2001, η τότε πρωτοεμφανιζόμενη και 27χρονη Eva - όπως μπορούμε όλοι να δούμε δεν έχει περάσει... μέρα από πάνω της- , που συμμετείχε στην ταινία «The Others», χρειάστηκε να δώσει το παρών στην μεγάλη κινηματογραφική διοργάνωση, και επέλεξε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο απλή, με ένα φόρεμα καθημερινό, ωστόσο, για ακόμα μια φορά λαμπερή.

Η φωτογραφία που έκανε post η σταρ. Oscars, 2001

1427396800 eva-mendes-zoom 55c6f


Και αν αναρωτιέστε, πως θυμηθήκαμε την τότε εμφάνισή της, αυτό φρόντισε να το κάνει η ίδια με ένα post της στο Instagram. Ναι, η 41χρονη σταρ, μας απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι, αφού, αντί να κρύψει στα... έγκατα του σπιτιού της τις φωτογραφίες αυτές και να εύχεται να μην τις θυμηθεί κανείς –όπως θα έκαναν πολλές άλλες-, μας χάρισε αυτή την παλιά στιγμή της όλο ενθουσιασμό. Μάλιστα, κάτω από τη φωτογραφία σχολίασε πως τα φθηνά ευρήματα σε απλά μαγαζιά είναι και τα καλύτερα, αλλά και πως εκείνη την βραδιά είχε αναλάβει η ίδια το μακιγιάζ και το χτένισμά της.

Στα Oscars, το 2014. Τίποτα δεν έχει αλλάξει εμφανισιακά, παραμένει ακριβώς η ίδια!

31f93c20955afbd552e2bf2971f804d22bfea6b0 9bda9


Και σίγουρα με την κίνησή της αυτή μας έκανε να την λατρέψουμε ακόμα περισσότερο!

Διαβάστε ακόμη:

Η Kim «έφαγε πόρτα»: Ποια νεαρή star αναδείχθηκε επιστημονικά ως το απόλυτο κορμί;

Πώς απέκτησε μέση-δαχτυλίδι; Τα tips της Khloe Kardashian που τη βοήθησαν να αδυνατίσει!