Δεν το πιστεύουμε: Το ωραιότερο σώμα του Hollywood αποκάλυψε πως έπασχε από ανορεξία

Δεν το πιστεύουμε: Το ωραιότερο σώμα του Hollywood αποκάλυψε πως έπασχε από ανορεξία

Διαβάστε τι δήλωσε η star στο περιοδικό Complex

Ένα από τα ωραιότερα σώματα της showbiz και κόρη του rock star Lenny Kravitz, Zoe κόσμησε το εξώφυλλο του Complex και έδωσε στο διάσημο περιοδικό μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η 26χρονη ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της ως κόρη ενός από τους διασημότερους μουσικούς των 90's, για την καριέρα της, αλλά και για το πώς κατάφερε να νικήσει την ανορεξία...

zoe-kravitz-opens-up-about-anorexia-battle-01 b6cd2

Το τελευταίο εξώφυλλο του Complex με την Zoe Kravitz.


Η Kravitz που κάνει πρωτοσέλιδα με τις υπέροχες αναλογίες της μας αιφνιδίασε με την αποκάλυψη πως έπασχε από ανορεξία που κατάφερε, όμως, να νικήσει.

Zoe-Kravitz-Bikini-Miami-Beach 5e61a
zoe-kravitz-opens-up-about-anorexia-battle-02 5a4e5

"Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση... Μπορούσες να δεις τα πλευρά μου... Προσπαθούσα να χάσω βάρος για μια ταινία, αλλά δεν μπορούσα να δω ότι έπρεπε να σταματήσω. Ήταν τρομακτικό. Τώρα νιώθω πως κάτι έφυγε από μέσα moy, κάτι που με έκανε τόσο ανασφαλή. Πλέον νιώθω καλά με τον εαυτό μου".

Οι υπέροχες αναλογίες της 26χρονης ηθοποιού.


Η νέα ηθοποιός δήλωσε για τη δημόσια εικόνα της: "Όταν ήμουν μικρότερη προσπαθούσαν πολύ να αποδείξω πως είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Πέρασα μερικά δύσκολα χρόνια στην εφηβεία μου. Ένιωθα πίεση και αυτό δεν είχε να κάνει με τη φήμη, αλλά με το γεγονός πως ήμουν στο στόχαστρο. Πλέον είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος που μπορεί να κάνω αυτό που μου αρέσει και να πληρώνομαι. Ξέρω πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους, που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να δουλεύουν ως σερβιτόροι. Είμαι ευγνώμων".

Λήψη από τη φωτογράφιση για το Complex.

Διαβάστε ακόμη:

Υποκλινόμαστε: Η Katie Holmes έγινε σεξοβόμβα κι εμείς τρίβουμε τα μάτια μας